Hogy aludjak ott? Mit tegyek, hogy anya ne higgye, hogy lefekszem a sráccal?
Van egy fiú barátom,akivel elég jóban vagyok(10 éve ismerem és amióta szünet van,szinte minden nap találkozunk,szóval már kb. legjobb barát.A szülei elutaznak a jövő héten pár napra és elhívott,hogy aludjak ott,mert úgyis csak ő lesz otthon.Én belementem a dologba,mert régóta szerelmes vagyok belé,ráadásul most barátnője sincs,ami elég ritka nála.
De anya nem akar elengedni,mert nem bírja a srácot és állítja,hogy csak a szexre megy.Lehet,hogy a régebbi barátnőivel csak ezért volt együtt,de velem más a szitu,mi csak barátok vagyunk,nem feküdnék le vele.
14/L
Önszántadból befekszel egy srác ágyába?
Ej-ej. Nem gondoltál még arra, hogy azért megy utánad ilyenkor, hogy ha már vendégségben vagy, akkor ne feküdj be koszos ruhával az ágyba aludni?
Öööm...nem éppen olyan vagyok,mint egy vendég nála/náluk.Kulcsom és távirányítóm van a házukhoz,a srácnak néha főznöm
kell(néha rájön,hogy ő olyan kaját akar enni,amit én csinálok és olyankor napokig képes ezt szajkózni),tehát jobban otthon vagyok a konyhájukban,mint ő maga,szóval nem éppen olyan vagyok,mint egy távoli ismerős,aki félévente egyszer van náluk.És igen,biztosan azért fekszik be mellém az ágyba és ölel át,mert nem akarja,hogy ott feküdjek,amikor pont ő mondja
mindig,hogy feküdjek le nyugodtan,ráadásul ő is folyton ruhában fetreng az ágyán...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!