Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy a szüleim el...

Mit tegyek hogy a szüleim el engedjenek a barátommal és a szüleivel Görögországba? (A szüleink gyerekkori barátok ismerik egymást, és mi 1 és fél éve vagyunk együtt) és a szüleim azt akarják hogy inkább a barátom maradjon itt abba a 2 hétbe nálunk

Figyelt kérdés

márc. 2. 20:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

10/10 anonim:

Nem ,,mas” fizeti, a baratommal 1 és fel eve vagyunk együtt rengeteg mindenen keresztül mentunk, nem kell magadbol ki indulni, ne irj ilyet ha nem tudod mi a háttere az egesz kapcsolatunknak!!

márc. 3. 17:46
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem ,,mas” fizeti, a baratommal 1 és fel eve vagyunk együtt rengeteg mindenen keresztül mentunk,

Ha a pasid fizeti és nem te, az bizony a más fizeti.

És nem magamból indulok ki, nem én fizettetném mással a nyaralásom :-D Mondjuk legalább annyi lehetne benned hogy a felét összespórolod és akkor a szüleid is jobban elengednének az biztos.

márc. 3. 17:53
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

#11 min mentetek keresztül együtt kérlek szépen? Nem volt akciós kakao a boltban?

14,5 éves korodtol vagytok együtt, nagyon erős lehet ez a kapcsolat 😅

márc. 3. 18:13
 14/32 A kérdező kommentje:

12/13 anonim:

Képzeld el nem én fizetettem ki en nem ra eroltetem hogy fizesse ő, szülinapi ajándék lenne részben:))

márc. 3. 18:20
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

A barátod, vagy annak a szülei beszéltek már a te szüleiddel?

Elvégre úgy látom, hogy a jövöben rokonok lesztek:-)

márc. 3. 19:54
 16/32 A kérdező kommentje:

15/15 anonim:

Igen már beszéltek róla, de a barátom szülei úgy vannak vele hogy ezt nekem és a szüleimnek kell megbeszélni, mivel a baratom szülei felől mehetek, elvégre még örülnének is neki:D

márc. 3. 20:30
 17/32 A kérdező kommentje:
Ja és ezek ellenére sem engednek, hiába beszél velük bárki is:(
márc. 3. 20:32
 18/32 anonim ***** válasza:
36%
Szégyenlik hogy nem tehetik meg hogy kifizetik, és nem tartják rendben valónak hogy az aktuális pasid fizeti. A srác szülei előtt is ciki. Érdeked a hozzáállásod , ti mennyimindenen mentetek keresztül a pasiddal, hú de komoly kapcsolat, de annyira nem vagy nagylány hogy a szülei engedélye nélkül menj. Most akkor mi van? A szüleidnek rosszul esik hogy a másik szülőpárral lesz egy f@sza nyaralás élményetek velük meg semmi. Ezt lehet h.lyeségnek gondolni de ez van a fejükben.
márc. 3. 20:47
 19/32 anonim ***** válasza:
*Szüleid
márc. 3. 20:48
 20/32 A kérdező kommentje:

18/19 anonim:

Apamnak leginkább az a baja hogy nem ő adja meg ezt nekem, de nem sajnálatbol hanem inkább önzőségből…úgy van vele ha ő nem tudja meg adni akkor mar mas se adja meg, a baratom szülei nem olyanok ők ezt a részt nem így fogjak fel, amúgy is a szülei és mi külön kasszán lennénk ha fogalmazhatok így. És hat nemhiszem hogy rosszul esik a szüleimnek, csak kifogásnak az keresnek egyszer ez egyszer az (pl: amikor fel hoztam ezt nekik az volt a kifogás hogy elrabolnak meg hogy ott a mely tenger meg hogy hajo, repülő stb…) most meg már csak anyam annyit mondd hogy túl messze van. Ha meg kérdezem mi az a dolog ami miatt féltene vagy aggódik annyit mondd hogy minden… ezzel sokra nem mentem :/

márc. 3. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!