Mit tegyek hogy a szüleim el engedjenek a barátommal és a szüleivel Görögországba? (A szüleink gyerekkori barátok ismerik egymást, és mi 1 és fél éve vagyunk együtt) és a szüleim azt akarják hogy inkább a barátom maradjon itt abba a 2 hétbe nálunk
10/10 anonim:
Nem ,,mas” fizeti, a baratommal 1 és fel eve vagyunk együtt rengeteg mindenen keresztül mentunk, nem kell magadbol ki indulni, ne irj ilyet ha nem tudod mi a háttere az egesz kapcsolatunknak!!

Nem ,,mas” fizeti, a baratommal 1 és fel eve vagyunk együtt rengeteg mindenen keresztül mentunk,
Ha a pasid fizeti és nem te, az bizony a más fizeti.
És nem magamból indulok ki, nem én fizettetném mással a nyaralásom :-D Mondjuk legalább annyi lehetne benned hogy a felét összespórolod és akkor a szüleid is jobban elengednének az biztos.

#11 min mentetek keresztül együtt kérlek szépen? Nem volt akciós kakao a boltban?
14,5 éves korodtol vagytok együtt, nagyon erős lehet ez a kapcsolat 😅
12/13 anonim:
Képzeld el nem én fizetettem ki en nem ra eroltetem hogy fizesse ő, szülinapi ajándék lenne részben:))

A barátod, vagy annak a szülei beszéltek már a te szüleiddel?
Elvégre úgy látom, hogy a jövöben rokonok lesztek:-)
15/15 anonim:
Igen már beszéltek róla, de a barátom szülei úgy vannak vele hogy ezt nekem és a szüleimnek kell megbeszélni, mivel a baratom szülei felől mehetek, elvégre még örülnének is neki:D

18/19 anonim:
Apamnak leginkább az a baja hogy nem ő adja meg ezt nekem, de nem sajnálatbol hanem inkább önzőségből…úgy van vele ha ő nem tudja meg adni akkor mar mas se adja meg, a baratom szülei nem olyanok ők ezt a részt nem így fogjak fel, amúgy is a szülei és mi külön kasszán lennénk ha fogalmazhatok így. És hat nemhiszem hogy rosszul esik a szüleimnek, csak kifogásnak az keresnek egyszer ez egyszer az (pl: amikor fel hoztam ezt nekik az volt a kifogás hogy elrabolnak meg hogy ott a mely tenger meg hogy hajo, repülő stb…) most meg már csak anyam annyit mondd hogy túl messze van. Ha meg kérdezem mi az a dolog ami miatt féltene vagy aggódik annyit mondd hogy minden… ezzel sokra nem mentem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!