Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnánk tenni ebben a...

Mit tudnánk tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Édesapám és édesanyám 23 éve vannak együtt. Két gyermek van,én és húgom. Én 22 éves vagyok,húgom 21. Születésünktől fogva rettegésben éljük mindennapjainkat. Édesanyám pszichés beteg ami miatt visszautasítják minden munkahelyről. Apám folyamatosan üti,boxolja,folytogatja fogva tartja. Nem engedi ki az utcára sem szinte. Valahányszor elakart költözni anyám,megy utána apám,üldözi ordibál az utcán utána,hajastól rángatva őt vissza az autóba. Mindennap rettegni kell. A rendőrök nem tesznek semmit,hiába lett számtalanszor feljelentve,amikor kihívjuk őket,előadja a nyugodt áldozatot. Anyu testét(mellé,combja,karja) tele van hatalmas kék-zöld-lila foltokkal. Dühroham tör apámra,és minket is bánt,nagyon csúnyán beszél,fenyeget. Amikor bántja anyut,próbálnánk megvédeni,de nekünk támad és minket is bánt. Anyunak folyamatosan a fejét boxolja,csoda hogy nem halt még bele annyi ütésbe. De a rendőröket nem érdekli,nevetnek rajta. Ma is kihívtam őket. Még csak el sem viszik. Mert apám háza és azt mondták neki kérjen ki lakoltatási papírt hogy engem meg édesanyámat kitegyék😂 az oké hogy én elköltözök,rég elmentem volna már anyu miatt nem merek,mert tudom hogy igyis megöli,nem hogy ha nem vagyok ott. Fenyeget mindannyiunkat hogy megöl leszúr minket. És mindent józan állapotában,se kábítószert,se alkoholt nem fogyaszt. A hugomat a mentő viszi folyton,mert 190-200 a vérnyomása. Fél retteg. Én a munkahelyen folyton hiányzok/haza kell jönnöm mert itthon baj van,vagy én is rosszul vagyok. Főleg este jön rá apámra,de igazából egésznap ilyen. Mit tudnánk tenni? Anyám hiába akar elmenni,elment volna már hányszor utca végére kiér és már nyomában van. Elszökni is képtelenség ugyanis apám sem dolgozik,egésznap az ágyat nyomja🥹😭

Ja és elvannak válva

tegnap 17:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Na jó😂 mindenki aki ezt írta élete során legalább egy hónapig tapasztalja meg hogy milyen ez az élet😂😂biztos unatkoztam és csak jó volt a fantaziam. A húgom nem velünk él vagyis ikerház és ő külön életet él,Dee mivel probléma van szinte 0-24ben itt van. Van párja aki dolgozik külön fizetik a számlákat. Egy dolog másik az senkinek nincs köze hogy az én főnököm megtűr a munkahelye. Igen megtűr mivel tisztában van a helyzetünkel. És ti mégis melyik ujjatokból szoptátok azt hogy mi gazdagok vagyunk? Honann tudjátok ti azt hogy mennyi számlát fizetünk mire van pénzünk mire nincs?csak úgy megkérdezem😂 mert mindenki tud mindent még helyettünk is. De mondom aki nem segítséget nyújt hanem így ír kerüljön olyan életbe mint mi vagy ha nem ti akkor a gyerekeitek🙏🏼
tegnap 19:29
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
És egy ilyen apával nem csak anyud bírja több, mint 20 éve, hanem ti is?
tegnap 19:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Írtam hogy elmennénk de nem akarjuk anyut hagyni.
tegnap 19:31
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Hát, csak a kérdésekre nem válaszoltál, kérdező. Erőltesd meg magad. Szó nincs gazdagságról, megélésről van szó.
tegnap 19:32
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Rendőr nem nevet ki. Javaslatot ad hogy mit tehettek. Azon már nevét ha még is ott maradtok.
tegnap 19:33
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Ha igaz lenne nem használnal rohogo emojikat.

Hidd el, tudom miről beszélek.

tegnap 19:42
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
16. Pont ez tűnt fel nekem is.
tegnap 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem, hogy mit szeretnél.

Anyád miből fog megélni és hol, ha nem tud dolgozni?

Meg mi az, hogy anyád nem tud elmenni veletek?

Elköltöztök, hívtok egy taxit, ami megáll a ház előtt, anyátok gyorsan kimegy, beszáll a taxiba és már megy is veletek.

Ennyi.

tegnap 19:48
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

A sírva röhögő emojik nagyon -nagyon hiteltelenné teszik a sztorit, csak mondom.

Anyád a 20 év alatt nem jutott el orvoshoz, hogy látleletet vetessen a bántalmazásról? Azt is nehezen hiszem el hogy a rendőrök kiröhögnek, ha hívjátok őket.

A tesód meg annyira retteg apádtól, hogy a párjával beköltözött a ház iker-részébe, ahelyett hogy jó messzire ment volna onnan?

Mesélj még.

tegnap 19:50
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

#17 tudnék mesélni, de biztos nem így, röhögve.

Inkább sírva

tegnap 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!