Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom hogy én látom e...

Nem tudom hogy én látom e rosszul a dolgokat,de a kisfiam 3 éves a születésétől kezdve nagyon"anyás".Kicsit rossz most az anyagi helyzetünk, Anyuka hétvégi állást vállalt ami 14 órás műszak, szombat illetve vasárnap. Alább a teljes kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom hogy én látom e rosszul a dolgokat,de a kisfiam 3 éves a születésétől kezdve nagyon "anyás". Kicsit rossz most az anyagi helyzetünk, és Anyuka hétvégi állást vállalt ami 14 órás műszak, szombat illetve vasárnap. Alább folyA kisfiam sajnos nagyon rosszul viseli előtte nem volt ilyen, hogy hirtelen anya nincs otthon amikor felkel, és amikor lefekszik.Sajnos az ovoda csak 8-12 -ig opció mert még éretlen a bent alvásra. Anyuka szerint kell az hogy eltudjon szakadni tőle, és akkor majd jobb lesz a helyzet! Szerintem nem! Mi a véleményetek? A szülői meglátásotok? Anyának van igaza, hogy mindenképp ehhez a műszakhoz ragaszkodik vagy nekem Apának ,aki azt vallja hogy keressen egy olyan munkahelyet ami mindenkinek az érdekeit főleg a kisfiam érdekeit szolgálja?tatom.

ma 14:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

De még mindig nem írtad le, mikor dolgozzon anyuka, ha a gyerek nem alszik bent?

"nekem Apának ,aki azt vallja hogy keressen egy olyan munkahelyet ami mindenkinek az érdekeit"

Ezen pláne felröhögtem. Alapból kb. senki nem akar foglalkoztatni egy anyukát, nemhogy napi 3 óraban.

ma 17:28
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért vállalta el az anyuka ezt az állást, mert nincs másik opció. Nem pedig azért, mert annyira jó buli lesz 2x14 órában szopni minden egyes hétvégén.
ma 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!