Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem fogom kibírni a holnapi...

Nem fogom kibírni a holnapi kirándulást családdal, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem akarok elmenni velük sehova, de muszáj mert én kocsim működik csak, de nem vezeti senki az autóm mert nem akarják, de én sem mert nem akarok elmenni sehova velük. Kiabálás, vita, és harag követi ezeket az alkalmakat.
febr. 18. 23:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Én sem értem, hogy dolgozó embernek hogyan nincs ilyenhez saját akarata és hogyan lehet ekkora pánikrohamot kapni emiatt. Nekem is vannak pánikrohamaim, de ennél komolyabb dolgok miatt. (Engem tényleg igazi csapások érnek.) Minden rosszindulat nélkül javaslok szakember-felkeresést.
tegnapelőtt 09:15
 22/30 anonim ***** válasza:
11%
A kutyától félek a vértől hányok
tegnapelőtt 14:28
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Na, túlélted?
tegnapelőtt 16:59
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
"Kiabálás, vita, és harag követi ezeket az alkalmakat." ÉS??? Ezekkel miért akarsz jóban lenni? Sértődjenek meg, kiüvöltözik magukat aztán utána nem szólnak hozzád, ami a lehető legjobb végkimenetel.
tegnapelőtt 18:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Eszemmegáll. Felnőtt ember vagy, nehogymár más döntse el hová mész szabadnapodon.
tegnapelőtt 19:37
 26/30 anonim ***** válasza:
8%

Milyen kirándulás? Odavezetsz autóval és ott egy erdőben kirándultok vagy eg yvárosban várost néztek? Mert ha ez utóbbi, akkor megérkeztek leparkoltok és megmondod, hogy fúúú görcsöl a hasad, neked kell egy mosdós helyiség és szépen lepattansz, hogy jaj mad rájuk csörögsz, hogy jobban vagy és megbeszélitek hol találkozzatok. Majd telefonálsz és közlöd, hogy bocs beültél az autóba, mert ultrarosszul vagy...ők meg nézelődjenek.

Ha meg valóban természetben kirándulós, akkor is ugyanez, csak maradsz a kocsinál hogy rohangálhass a bokorba, vagy ha nem mentek nagyon messze, akkor kamuzd, hogy a főnököd hívott vagy akárki és el kellett menned feladni egy cosmagot és addig se vagy velük.

tegnapelőtt 22:26
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi kifogás nem kell. Ha egy önálló felnőtt ember vagy akkor állj oda és mond meg hogy a fent felsorolt okok miatt nem vennél részt a kiránduláson. Ha pedig nem képesek megérteni, azzal te úgy sem tudsz mit csinalni. A te életed a te döntésed
tegnapelőtt 23:48
 28/30 anonim ***** válasza:
77%
Te komolyan felnőtt vagy? Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Úgy viselekdsz, mint egy óvodás.
tegnap 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:

26-os, persze, a kérdező vezessen oda autóval, furikázza a családját, majd dekkoljon a kocsinál egész nap...

Ahelyett, hogy annyit mondana: nem viszlek el benneteket, megoldhatjátok másképpen.

Eleve nem értem, mi ez a segg-fuvaroztatási mánia egyeseknél.

Nincs autód? Oké, akkor tervezel autómentes programokat, nem elvárod a jogsival rendelkező féltől, hogy cuccolja a seggedet, mert kirándulhatnékod van.

Nekünk sincsen autónk, mégsem áll meg az élet :D

ma 08:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Kibírtad?
ma 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!