Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavar vagy zavarna ha a...

Zavar vagy zavarna ha a gyereked még 30-40 éves korában is veled lakna?

Figyelt kérdés
Nem vágysz arra hogy kicsit egyedül legyetek a pároddal? vagy szereted ha otthon laknak a gyerekek?
tegnap 16:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Még 10 év alattiak a gyerekeim. Imádom őket, de legkésőbb 22-23 évesen mind megy amerre lát. Utána is szívesen látom őket. Ha baj van ideiglenesen visszaköltözhetnek. De amúgy éljék a saját életüket.

Amúgy nem is annyira az zavarna, hogy fizikailag ott van. Inkább az, hogy én azt látom, hogy akik 30 évesen is otthon élnek, azok gyakorlatilag a saját életüket teszik tönkre.

tegnap 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
3 éves gyerekem van. Szeretném ha legkésőbb a 20-as évei elején el tudna költözni, és ebben tudom is támogatni. Remélem azért nem költözik messze, de azért éljen külön. Biztos kell majd nekünk néhány év pihi az unokák előtt
tegnap 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem állna módjában zavarni, mert kiraknám a szűrét. Különben erőteljesen zavarna, hogy gyermekem kórosan alulfejlett mentálisan.
tegnap 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem zavarna, amíg a párja nélkül lakik velünk. Azért, mert elmúlt 18 nem kell rögtön költöznie, mintha alig várnám, hogy megszabaduljak tőle,hiszen én neveltem addig is. A párja viszont már zavarna, nem érezném kényelmesen magam itthon, ha egy számomra idegen lakna velünk. A gyerekem viszont addig lakik velünk, majd ameddig szükségét érzi, közben elvárom, hogy gyűjtsön magának lehetőleg minél többet. Inkább boldogítsa az az összeg őt, mint egy lakaskiadót.
tegnap 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Én kudarcként élném meg ha a 30as gyerekemben nem lenne igény önállósodásra. Ha bármi történik természetesen bármikor hazajöhet, de szerintem nem egészséges ha ez állandó állapot.
tegnap 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is azért, mert hogy egyedül lennék...elszomorítana, hogy ilyen.
tegnap 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Pszichésen nem egészséges neki, ezért zavarna. Váljon le, legyen önálló, majd keressen párt, legyen saját családja. Ettől még szeretem és bármikor hazajöhet.
ma 05:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem lakna már velem. Ha másképp nem menne, én költöznék kisebb lakásba, ahová - természetesen - nem jönne.

Bár eleve nem úgy nevelném, hogy úgy érezze, még 40 évesen is ott héderelhet és oda hozhatja "az aktuálist". A-a.

Öcsém 32, még otthon él, mert "kényelmes", és állandó a konfliktus ebből, főleg a "csajok" miatt.

ma 10:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen árakhoz társuló fizetések mellett senkit nem lehet megszólni, hogy nem tud egyedül megélni. Sokkkal rosszabb a helyzet, m kiint a mi időnkben
ma 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!