Fiam felnőttfilmes?
Figyelt kérdés
Ha a 23 éves gyereketek felnőtt filmes karrierbe kezdene, ti hogyan reagálnátok le?ma 18:20
1/12 A kérdező kommentje:
Hetero filmes
ma 18:20
2/12 anonim válasza:
Őszintén... Lehet gonosz leszek, de én szégyellném magam szülőként. Talán ki is tagadnám...
3/12 anonim válasza:
Még nincs gyerekem, de valószínűleg nem lennék büszke se rá se magamra
4/12 anonim válasza:
Én biztos rosszul érezném magam, hogy ennyire nincsen méltósága
5/12 anonim válasza:
Ma mar ez is egy becsuletes szakma. Nem kellene ennyire prudnek lenni, egy csomo rajongoja lenne.
6/12 anonim válasza:
Én örülnék, hogy nem fáradságos munkával kell a pénzt keresnie.
7/12 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy mi motiválja és azt, hogy utánanézett-e, mivel jár ez a munka, és hogyan zajlanak a forgatások.
9/12 anonim válasza:
#6-oshoz hasonlóan elbeszélgetnék vele, hogy legyen tisztában a veszélyekkel
de ennyi. sokkal jobban sajnálnám, ha lopásból, csalásból, hazudásból élne. de akkor is az ő élete, nem az enyém. nehogy már én döntsem el, hogy felnőttként milyen munkából él.
mellesleg felnőttfilmek rendszeres fogyasztójaként, rohadt nagy képmutatás lenne a benne szereplőket megvetni.
10/12 anonim válasza:
"Hetero filmes"
Ja, ma mar a hetero szineszek is csinalnak onlyfansot es ott recskaznak a melegeknek. A penz beszel... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!