Hogy lehet az hogy egy alél nem egyezik a dns tesztbe? A másik feltételezett apukával is csináltunk dns tesztet, ott mind egyezik. Ez Synlab hiba?
tegnap 17:26
11/21 anonim válasza:
Neeem, ez nem hiba! Nem is ertem… Eddig csak 1 apa lehetett, aki legyartja a kolkot… 👏🤣🤫😉🤷♀️
12/21 A kérdező kommentje:
De mikor valószínűsíthetően teherbe estem december 8-án, előtte nap mással is voltam akuvel szintén nem védekeztünk. Mindkettővel csináltattunk dns tesztet, 15 markereset. Ott mind egyezett
ma 08:34
13/21 anonim válasza:
Hát ez tényleg nagyon érdekes, wow. Ezt nem is értem, hogy lehet? Vagy ők közeli rokonok, vagy neked rokon az egyik apa jelölt. Lehet, hogy a két apajelölt rokon és nem tud róla. Régen is félrementek az emberek, egy csomó férfi nem is tudja, hogy nem a saját gyerekét neveli.
14/21 anonim válasza:
Hát úgy néz ki, hogy ez családi esemény.C kategóriás.
15/21 A kérdező kommentje:
Magyarok vagyunk
ma 11:05
17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudunk róla
ma 11:12
18/21 anonim válasza:
Nagyon érdekes, kíváncsi lennék, mit mondana egy olyan ember, aki ért a kiértékeléshez.
20/21 anonim válasza:
Allél és tesztben.
Nem alélok el a helyesírásodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!