Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet az hogy egy alél...

Hogy lehet az hogy egy alél nem egyezik a dns tesztbe? A másik feltételezett apukával is csináltunk dns tesztet, ott mind egyezik. Ez Synlab hiba?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 17:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Neeem, ez nem hiba! Nem is ertem… Eddig csak 1 apa lehetett, aki legyartja a kolkot… 👏🤣🤫😉🤷‍♀️
tegnap 19:55
 12/21 A kérdező kommentje:
De mikor valószínűsíthetően teherbe estem december 8-án, előtte nap mással is voltam akuvel szintén nem védekeztünk. Mindkettővel csináltattunk dns tesztet, 15 markereset. Ott mind egyezett
ma 08:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nagyon érdekes, wow. Ezt nem is értem, hogy lehet? Vagy ők közeli rokonok, vagy neked rokon az egyik apa jelölt. Lehet, hogy a két apajelölt rokon és nem tud róla. Régen is félrementek az emberek, egy csomó férfi nem is tudja, hogy nem a saját gyerekét neveli.
ma 09:39
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát úgy néz ki, hogy ez családi esemény.C kategóriás.
ma 09:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Magyarok vagyunk
ma 11:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A két apajelölt rokon?
ma 11:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudunk róla
ma 11:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes, kíváncsi lennék, mit mondana egy olyan ember, aki ért a kiértékeléshez.
ma 11:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyar cigányok is vannak nálunk.🤷
ma 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

Allél és tesztben.

Nem alélok el a helyesírásodtól.

ma 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!