Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni, ha az...

Mit tudnék tenni, ha az utolsó pillanatban változott a dolog?

Figyelt kérdés
Megismertem egy dél-koreai srácot, ott volt cserediák, ahova én is jártam és azóta tartjuk a kapcsolatot. Még december elején mondta, hogy jön ide újévkor és kérdezte, hogy maradhat-e nálunk. Szüleim ismerik, találkoztak is vele, amikor még itt volt és normálisnak találták, így belementek. Ma reggel pedig azzal álltak elő, hogy foglaltak szállást újévre valami wellness szállodába (nekem is úgy, hogy meg sem kérdeztek). A srác már lefoglalta a repülőjegyeket és abban a hiszemben volt, hogy nálunk maradhat, és nem biztos, hogy ilyenkor találni fog szállást arra az időpontra.
tegnap 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Attól, hogy neked is van jegyed, még nem kell velük menni. Másrészt miért nem velük beszéled meg a témát????
tegnap 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, mond meg a szüleidnek, hogy te már előre megmondtad hogy a srác most jön, szóval köszönöd de nem mész, inkább töltsd el az időt a sráccal, mert:

1. Lebeszéltétek és megígérted

2. Ki tudja mikor láthatod legközelebb

3. Nem árt tudatosítani a szulokben hogy ezt nem csinalhatjak csak úgy meg veled

tegnap 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy foglalnak neked szállást, hogy téged meg se kérdeztek, akkor teljesen egyértelmű, hogy nem mész, nem kérdés.
tegnap 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem kérdeztek meg, akkor értelemszerűen nem vagy köteles igazodni hozzájuk. Én a helyedben akkor és ott csodálkozva visszakérdeztem volna: "Nem emlékeztek arra, hogy X pont akkor lesz nálunk?"

Megmondanám, hogy a helyemre hívjanak más rokont, én pedig köszönöm nekik, hogy az egész lakást rendelkezésünkre bocsátják ebben a pár napban.

tegnap 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Attól függ, hány éves. Ha 18 év alatti, akkor KÖTELES igazodni hozzájuk.

Ha 18 év feletti, akkor meg ajánlott, ha még otthon akar lakni.

tegnap 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Hát nekem egyértelmű, hogy ha a szülők nem lesznek otthon, nem engedik, hogy a kb vadidegen ott legyen a lakasukban.
tegnap 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Örülj, hogy elutaznak, a srác meg jöhet csak hozzád.
tegnap 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!