Mit tudnék tenni, ha az utolsó pillanatban változott a dolog?
Egyértelmű, mond meg a szüleidnek, hogy te már előre megmondtad hogy a srác most jön, szóval köszönöd de nem mész, inkább töltsd el az időt a sráccal, mert:
1. Lebeszéltétek és megígérted
2. Ki tudja mikor láthatod legközelebb
3. Nem árt tudatosítani a szulokben hogy ezt nem csinalhatjak csak úgy meg veled
Ha nem kérdeztek meg, akkor értelemszerűen nem vagy köteles igazodni hozzájuk. Én a helyedben akkor és ott csodálkozva visszakérdeztem volna: "Nem emlékeztek arra, hogy X pont akkor lesz nálunk?"
Megmondanám, hogy a helyemre hívjanak más rokont, én pedig köszönöm nekik, hogy az egész lakást rendelkezésünkre bocsátják ebben a pár napban.
Attól függ, hány éves. Ha 18 év alatti, akkor KÖTELES igazodni hozzájuk.
Ha 18 év feletti, akkor meg ajánlott, ha még otthon akar lakni.
Azért ehhez nem kis pofa kell. SZÁNDÉKOSAN leszervezni egy wellnesst, csak azért, hogy keresztbe rakjanak neked.
Ez az én értékrendembe nem férne bele, ergo én szépen maradnék otthon, anyámék meg csinálnak, amit akarnak.
Mert ez passzív-agresszív játszma a részükről.
Ötös, nem, nem köteles az idióta szülei heppjeihez igazodni, ha már majdnem nagykorú.
Azt hiszed én mentem nyaralgatni a toxic anyámékkal 17 évesen? A f..t. Inkább egész nyári szünetre vállaltam munkát, csak hogy véletlenül se kelljen elmennem velük. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!