Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gyakori lehet az,...

Mennyire gyakori lehet az, egy párnál, hogy 7 éve mutatják a másik szüleit egymásnak?

Figyelt kérdés

Húgom 7 éve van párkapcsolatban.

A fiú szülei és anyámék még soha nem találkoztak.

Ez nagyon kirívó vagy viszonylag gyakori?

dec. 22. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

"Én a feleségem szüleivel, testvéreivel az esküvőnk napján találkoztam először."

Az mondjuk elég gáz, hogy ezek szerint a meghivot se sikerült személyesen atadni. Mondjuk a kérdéshez ennek semmi köze, mert a z konkrétan a pár szüleinek találkozására vonatkozott.

Nem, egyáltalán nem ritka, kérdező.

dec. 22. 18:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A mi szüleink sem ismerték egymást. Pontosabban, anyósom és anyukám egyszer találkoztak, de a többiek nem.
dec. 22. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan félreértették a kérdést: a pár szülei egymással nem találkoztak, ebben nincs is semmi érdekes. Nem arról szólt, hogy a húg nem találkozott a párja szüleivel.
dec. 22. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem, miért kéne a szülőknek ismerni egymást? Majd találkoznak az esküvőn vagy az eljegyzésen, ha tart a pár. Amúgy vadidegenek.
dec. 22. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne ma szülőkkel kell ismerkedni, és az sem lényeges hogy a szülők egymással találkozzanak. A lényeg hogy a párkapcsolat normális és kiegyensúlyozott legyen. Nekem ha lenne párom nem akarnék gyakran a szüleihez járkálni, ő persze mehet ahányszor akar, de én nem vágyom erre. Volt olyan barátnőm aki minden héten ment és nyaggatott hogy menjek. Meg olyan is aki titkolta a szülei elől hogy vagyok neki. Nem tudom melyik a kellemetlenebb.
dec. 22. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tesómék 2 éve házasok, 6 éve vannak együtt, de még nem találkoztak a szülők. Az esküvőn sem, mert 2 tanús volt.
dec. 22. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Most volt az eljegyzés közel 5 év után, most merült fel először, hogy találkozzanak. De ha csak az esküvőn fognak, akkor sem dől senki a kardjába, nem arisztokrata klánegyesítésre készülünk meg nem is otthonról költözik már az asszony a férje családjához.
dec. 22. 21:07
 18/19 A kérdező kommentje:

Hú, lehet nem jól tettem fel a kérdést, félreérthető!

Arra gondoltam, amikor a pár szülei nem találkoznak egymással.

Tehát a nászasszonyával nem találkozik valaki.

Igaz még nem házasok de 7 év az elég sok.

dec. 22. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális. Miért kéne a szülőknek összejárni?

9 éve vagyunk együtt a párommal, szüleink még nem nagyon találkoztak egymással. Minek? :D

dec. 23. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!