"Én a feleségem szüleivel, testvéreivel az esküvőnk napján találkoztam először."
Az mondjuk elég gáz, hogy ezek szerint a meghivot se sikerült személyesen atadni. Mondjuk a kérdéshez ennek semmi köze, mert a z konkrétan a pár szüleinek találkozására vonatkozott.
Nem, egyáltalán nem ritka, kérdező.
dec. 22. 18:40
12/19 anonim válasza:
A mi szüleink sem ismerték egymást. Pontosabban, anyósom és anyukám egyszer találkoztak, de a többiek nem.
dec. 22. 18:59
13/19 anonim válasza:
Szerintem sokan félreértették a kérdést: a pár szülei egymással nem találkoztak, ebben nincs is semmi érdekes. Nem arról szólt, hogy a húg nem találkozott a párja szüleivel.
dec. 22. 19:05
14/19 anonim válasza:
Én nem is értem, miért kéne a szülőknek ismerni egymást? Majd találkoznak az esküvőn vagy az eljegyzésen, ha tart a pár. Amúgy vadidegenek.
dec. 22. 19:14
15/19 anonim válasza:
Szerintem ne ma szülőkkel kell ismerkedni, és az sem lényeges hogy a szülők egymással találkozzanak. A lényeg hogy a párkapcsolat normális és kiegyensúlyozott legyen. Nekem ha lenne párom nem akarnék gyakran a szüleihez járkálni, ő persze mehet ahányszor akar, de én nem vágyom erre. Volt olyan barátnőm aki minden héten ment és nyaggatott hogy menjek. Meg olyan is aki titkolta a szülei elől hogy vagyok neki. Nem tudom melyik a kellemetlenebb.
dec. 22. 19:14
16/19 anonim válasza:
Tesómék 2 éve házasok, 6 éve vannak együtt, de még nem találkoztak a szülők. Az esküvőn sem, mert 2 tanús volt.
dec. 22. 20:27
17/19 anonim válasza:
Most volt az eljegyzés közel 5 év után, most merült fel először, hogy találkozzanak. De ha csak az esküvőn fognak, akkor sem dől senki a kardjába, nem arisztokrata klánegyesítésre készülünk meg nem is otthonról költözik már az asszony a férje családjához.
dec. 22. 21:07
18/19 A kérdező kommentje:
Hú, lehet nem jól tettem fel a kérdést, félreérthető!
Arra gondoltam, amikor a pár szülei nem találkoznak egymással.
Tehát a nászasszonyával nem találkozik valaki.
Igaz még nem házasok de 7 év az elég sok.
dec. 22. 21:40
19/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Miért kéne a szülőknek összejárni?
9 éve vagyunk együtt a párommal, szüleink még nem nagyon találkoztak egymással. Minek? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!