Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mit kéne csinálnom?

Olah rikardo kérdése:

Ilyenkor mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és szüleim minden héten drogoznak, isznak és már annyira nem érdeklik semmi hogy velem se foglalkoznak, nem dolgoznak semmi csak a mamám küld pénzt, Amúgy Miskolcon élek és már látni sem akarnak engem, nem csináltam semmit pedig és ez már kisgyerek korom óta így van, senki nem foglalkozik vele és már ezt az egészet nem bírom elmenni sem tudok otthonról mert nincsen pénzem mivel még iskolába járok.
tegnapelőtt 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sajnálom, h ilyen fiatalon ennyire rossz körülmények között kell élned.

Csak ötletek tudok adni, sajnos nem tudom, h erre mi lenne a jotmegoldas.

Nagyidhoz, aki küldi neked a pénzt, nem tudsz költözni?

Ha az iskolában szólnál egy tanárnak, akiben megbízol, h tud e segíteni?

Viszont ebben az esetben a gyámhivatal kimegy hozzátok a rendőrséggel és ha tényleg olyan a helyzet, mint amilyennek leírtad, akkor kivesznek onnan és árvaházba kerülsz 18 éves korodig.

tegnapelőtt 22:32
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hogy akkor a nagyidhoz kéne menni. Jóba vagy vele?
tegnapelőtt 22:33
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Oláh Rikárdó Miskolcról. Jó vicc.. Sztereotípia hét van a gyakorin?
tegnapelőtt 22:37
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Itt tudsz segítséget kérni

tegnapelőtt 22:38
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

3-as.. annyira imádom, hogy mindenkinek egyből ez jut az eszébe, mintha a fehérek az összes mintapéldány lenne. Sajnos közvetlen ismerősi körömből is tudok nem is egy ehhez hasonló felállású családot és elárulom, egyik sem kisebbségi..

De csakhogy a kérdésre is válaszoljak egyetértek az 1-essel, elég szépen kifejtette. Borzasztó lehet így felnőni, sajnálom, hogy ezt dobta neked a gép, bárhogy is döntesz lelkileg nehéz lesz végigcsinálni. Erőt és kitartást kívánok neked!

tegnapelőtt 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a kérdés kitaláció
tegnapelőtt 23:18
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha tényleg igaz a dolog jó lenne beszélni a nagyival, hogy esetleg hozzá költöznél
tegnapelőtt 23:26
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
Istenem, mért nem fordul meg a fejetekben, hogy nem kell minden ökörséget elhinni csak azért, mert le van írva?! Egy 12 évesnek lennie kell már ezen a szinten!
tegnap 00:23
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Gyámhivatalnálnjelentsd a helyzetét, mondd, hogy szeretnéd, ha nem kéne egy fedél alatt élni velük. Gyermekotthonba kerülsz vagy nevelöszülökhöz.
tegnap 00:34
 10/16 anonim válasza:
34%

6!

Így van, kamu. És már volt nem is egyszer. Mindig pont Miskolc a történet helyszíne.

tegnap 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!