Miért hiszi némely szülő, hogyha nem látja, akkor nem is eszik a gyerek?
Az én szüleim is ilyenek. Tele van a hűtő ennivalóval, sőt előfordul hogy azon panaszkodnak, hogy nincs már hova pakolni, de mellette meg folyamatosan azon aggódnak, hogy nem eszek magamtól. Ha megyek valahová, akkor folyamatosan azon aggódnak, hogy nem fogok enni, ha látják hogy rakok el magamnak ennivalót akkor is, ha ők nincsenek otthon akkor is ugyanez. Ha együtt vagyunk otthon, akkor állandóan piszkálnak, hogy egyek, nehogy rosszul legyek az éhségtől, ha meg mondom hogy ettem, akkor ők nem látták, honnan kellett volna tudniuk.
De TikTok-on és Youtube-on is látom az olyan jellegű videókat, hogy "bizonyíték a szüleimnek, hogy nem halok éhen a kaja mellett", meg "bizonyíték, hogy egyedül is el tudok készíteni egy szendvicset".
18/F
Engem az anyám 6 napra is itthagy a legsúlyosabb depresszió közepette úgy hogy csak pár rothadó zöldség van a hűtőben
O alig eszik, amit igen azt én nem látom...
rengetegszer éheztem már az elmúlt 3 évben mióta itthon vagyok súlyos depresszióval
De telibe leszarja
Inkább orulj neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!