Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi némely szülő,...

Miért hiszi némely szülő, hogyha nem látja, akkor nem is eszik a gyerek?

Figyelt kérdés

Az én szüleim is ilyenek. Tele van a hűtő ennivalóval, sőt előfordul hogy azon panaszkodnak, hogy nincs már hova pakolni, de mellette meg folyamatosan azon aggódnak, hogy nem eszek magamtól. Ha megyek valahová, akkor folyamatosan azon aggódnak, hogy nem fogok enni, ha látják hogy rakok el magamnak ennivalót akkor is, ha ők nincsenek otthon akkor is ugyanez. Ha együtt vagyunk otthon, akkor állandóan piszkálnak, hogy egyek, nehogy rosszul legyek az éhségtől, ha meg mondom hogy ettem, akkor ők nem látták, honnan kellett volna tudniuk.

De TikTok-on és Youtube-on is látom az olyan jellegű videókat, hogy "bizonyíték a szüleimnek, hogy nem halok éhen a kaja mellett", meg "bizonyíték, hogy egyedül is el tudok készíteni egy szendvicset".

18/F

nov. 29. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Örülj neki, hogy törődnek veled és nem sajnálják tőled a kaját mint sok emberutánzat csökevény szülő
nov. 29. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
30 fölöttiek vagyunk a párommal, a szüleink mégis mindig etetnének minket :)
nov. 29. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Mert beteg az agya.
nov. 29. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, nekem mindig feltűnt, ha kiették a hűtőt a fiaim. Még sóhajtoztam is magamban, hogy már megint főzhetek.
nov. 29. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Na ilyen az én családomban is van/volt. Még amikor elköltöztem otthonról utána. Baromi idegesítő. Velem azért csinálták ezt régebben, mert vékony vagyok és biztos azért mert szándékosan nem eszek. Biztos koplalok. Miközben eszek én, csak odafigyelek hogy mit, na meg nem zabálok, pláne akkorákat mint néhányan közülük. Mintha az lenne nekik a pozitív vagy megnyugtató, hogyha valaki dagadt. 25/F Hogy miért hiszik ezt nem tudom, lehet valami régi berögződés, mert régen több volt akinek nem volt mit ennie és lehet még mindig ettől rettegnek, hogy ez lesz most is.
tegnapelőtt 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami utód felnevelési/táplálási túlélő ösztön vagy ilyesmi. Tini meg fiatal felnőtt koromban engem is halálra idegesített ez a mamától meg anyutól. Mióta van fiam, sajnos ugyanezt nyomom 😄
tegnapelőtt 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
31%

Engem az anyám 6 napra is itthagy a legsúlyosabb depresszió közepette úgy hogy csak pár rothadó zöldség van a hűtőben

O alig eszik, amit igen azt én nem látom...

rengetegszer éheztem már az elmúlt 3 évben mióta itthon vagyok súlyos depresszióval

De telibe leszarja

Inkább orulj neki.

tegnapelőtt 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!