Öreg anyám rám erőltetne ótvar öreges ruhákat, ha nem kell, akkor jön a sokpénzed van, pedig ez milyen szép. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Volt már ilyenben része valakinek? Amit nem hord már de attól még öreges. Ha nem fogadom el, mindennek elhord.nov. 15. 12:45
1/12 anonim válasza:
Elfogadod, megköszönöd, nem hordod. Gondolom nem kísér minden nap a munkába, nem látja mi van rajtad
2/12 anonim válasza:
Nekem anyám ad mindig ilyen innen-onnan összeszedett ruhákat. Megsértődik, ha nem fogadom el. Ezért elfogadom, hazaviszem, aztán viszem is ki a ruhagyűjtő konténerbe. Szerencsére nem szokta hiányolni, hogy miért nem látja rajtam sosem azokat a ruhákat.
3/12 anonim válasza:
Mi anyósoméktól szoktunk kapni karácsonyra, szülinapra néha ruhaféléket. Megköszönjük. Egyik xarabb, mint a másik, undorító, kínai piacos, de a legócskább, ízléstelen fajta, nájlon pizsama és hasonlók .... hazafelé menet, kibontás nélkül, a ruhagyűjtőbe landol, kivétel nélkül, mindig.
6/12 anonim válasza:
Mert kedveskedni akar... nehezedre esik elfogadni? Attól még nem kell hordani. Nekem is adott nagymamám néhány régi babaruhát a dédunokájának, megkoszontem mert jó szívvel adta és viszlát...
7/12 anonim válasza:
Hát ez tényleg egy óriási, megoldhatatlan probléma...
8/12 anonim válasza:
Lehet lusta elvinni a ruhagyűjtőbe, és azért sózza rád hogy otthon ne foglalja a helyet. Vidd el akkor a ruhagyűjtőbe helyette, vagy nem tudom, kérdezd meg van e náluk ilyen.
9/12 anonim válasza:
Nem fogadom el, ugyanis nem vagyok ruhagyűjtő, meg nem halmozok fel olyan dolgokat, amit nem fogok úgysem viselni.
Ha pedig ezen megsértődik, az már csakis az ő baja, nekem nincs dolgom vele.
10/12 anonim válasza:
Mamámnak volt ez a dilije kamaszkoromban. Nem a saját ruháit akarta, hanem elfogadott minden mami ismerősétől (vagy azok halála után a rokonaitól) mindent, plusz egy osztrák öregasszony hordta a zsákszámra a kukájuk mellé a ruháit, azokat is behordta.
Azt mondtam, nem tetszik. Itt is ment a sértődés. Akkor azt mondtam, nem jó méret. Persze az sem zavarta, ha kövér kamaszlányként 2x belefértem, mert "nem baj, ha lezser". 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!