Szüleiteket, nagyszüleiteket ápolnátok, esetleg magatokhoz vennétek idős korukban, ha már nehezen látnák el magukat?
50 vannak ilyenek igen, de nem itthon. Itt csak a szerveidről rendelkezhetsz.
Mellesleg azért érdemes belegondolni ilyenkor abba, hogy írod a papírt, nem élesztenek újra, pedig 3-5 héten belül felgyógyulnál, max marad egy törött karod a baleset után. Voltam önkéntes ápoló, ott sokan meséltek erről is.
#48 Karsai EU-s jogász volt, tudta.
#49 EU-s állampolgár vagyok, ráadásul német egészségbiztosításom van. Hidd el, meg lehet oldani.
#50 Ez mind igaz. És nem is kell "aktív", jó a passzív is, kikapcsolják a lélegeztetőt és a szívmonitort. Bármelyik magyar kórházban. És létezik olyan karkötő, amit megnéz a mentős (én is mentőztem egy darabig) és tudja mi a teendője.
#52, köszönöm a kiegészítést. A karkötőről nem tudtam, de utánanézek.
Nekem is lesz..
Egy végrendelet csak akkor lesz hatályos, ha a végrendelkező meghal. Amíg él, addig csak egy darab papír amire valaki valamit írt.
52, itthon nem nézegetik a karkötődet, köteles ellátni a mentős. Alá kell írnod egy külön nyilatkozatot tanúkkal együtt, akkor nem fognak ellátni.
Kicsit kavarod a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!