Elfogadnátok ha a lányotoknak egy néger férfi lenne a szerelme?
Figyelt kérdés
Van az ismerettségi körömben egy ilyen leányzó aki vidéken egy nagyon konzervatív családban nőtt fel és amikor felköltözött pestre az egyetem miatt megismerkedett egy néger fiúval akivel azóta is egy párt alkotnak, sőt a lány már teherbe is esett tőle. Náluk az a helyzet hogy az apa elfogadta de az anyuka azt mondta hogy többet nem beszél a lányával ha gyereket szül a néger srácnak.nov. 6. 11:27
22/30 anonim válasza:
Akik semmiképp és soha
Mit mondasz a gyerekeknek, nem vagyok az apád mert neked más tetszik, mást szeretsz mint amit én elvárok?
23/30 anonim válasza:
Azt, h mehetsz isten hírével, de a gyereked se fog érdekelni, ha félvér lesz. Ennyit. Nggerek maradjanak otthon.
24/30 anonim válasza:
Gratulálok, szülők gyöngye vagy.
Örülök, hogy nem te lettél az anyám, apám. Bár nekem szőke a gyerekem. De feléd se néznék többet, nem kéne elzavarnod, mennék magamtól. A gyereked is így fog tenni. Vagy őt is rasszistának nevelted?
25/30 anonim válasza:
Rasszistának, antiszemitának. Mindneki maradjon a határain belül.
27/30 anonim válasza:
Nem a fiú bőrszíne, hanem személyisége alapján döntenék - ha korrekt ember, még örülnék is
28/30 anonim válasza:
Akkor gondolom a külföldön élő magyarokat is ideje lenne hazarendelni. Mert milyen dolog már tényleg 2024-ben hogy valaki nem a szülőfalujában él. Undorító. Ja nem.
29/30 anonim válasza:
nem a borszin a lenyeg hanem hogy hogy banik a lanyommal. 8-as ne kezdjuk mar el ezt istenem szavakon vergodni, cigany szarmazasu vagyok mindig ment a budos ciganyozast mrgse vergodok a cigany szotol😀
30/30 anonim válasza:
Könyörgöm, tényleg nem értem, hogy a 21. században ha valaki megkíván egy négert vagy egy kecskét, miért ne csinálhatna vele azt amit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!