Mire véljem ezt?
Napok, sőt hetek óta hatalmába kerített egy érzés, ami nemhogy múlna, de egyre erősödik:
Lesz egy gyerekem.
Ennek viszont NINCS reális esélye! Sőt, még ha lenne is, öreg vagyok már hozzá! (40)
De esélye sincs!
Akkor hogy?
Bele nem őrülhettem, mert sosem vágytam rá annyira, bár lehetett volna már párszor, mégse lett, én pedig tudomásul vettem. Mindig ilyen voltam: ha lesz, lesz, ha nem, nem.
Mi ez az érzés most, ha most meg még esélye sincs?
Szerintem amíg ilyen bénán fogalmazol addig vegyél vissza az arcodból és ne másokat hülyézz le, amiért nem értik azt a zagyvaságot, amit összehordtál.
"40 évesen már öreg vagyok...." Na hát itt indul a te problémád. Hogy agyilag a balkán keleti végében ragadtál, 100 évvel ezelőtt, amikor 30 éves kor fölött már mindenki halottnak számított. Az a helyzet, hogy 40 évesen nincs vége az életnek és nyugodtan szülhetsz is. Csak ilyen mentalitással inkább ne.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!