21/48 anonim válasza:
Julianna. Nem igazán tetszik. Neki sem különösebben, én más nevet kaptam.
22/48 anonim válasza:
Ida, nem tetszik. Szerencsére nem az ő nevét kaptam, de a sajátomat sem szeretem. De azért jobb mint az övé.
23/48 anonim válasza:
Julianna. Nekem nagyon tetszik. Ő szerintem nem nagyon szerette. Érdekes módon Jutkának becézték.
25/48 anonim válasza:
Éva, mivel az anyukámé, ezért tetszik
26/48 anonim válasza:
Anna. Nagyon szép név, kár, hogy a hülye becézésekkel elrontják, de neki tetszett, ha becézték.
27/48 anonim válasza:
Beatrix,nekem tetszik. Trixinek becézik de annak nem örültem volna ha tovább örökíti hisz csak őt hívják a családba így és anyuéknál az a szokás, h mindenkinek saját neve van
28/48 anonim válasza:
Ildikó, és mivel az anyukámé, tetszik. Nekem más nevem van.
29/48 anonim válasza:
Krisztina, nekem tetszik, akár adnám is, ha kislányom születik. Amúgy se egy túl trendi név a mai gyerekek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!