Most ez szerintetek is tényleg gáz?
Figyelt kérdés
Komolyan gáz az,ha bugyiba és melltartóba megyek itthon fürdeni,és csak egy törölközőt magamra tekerve jövök vissza a szobámba??okt. 13. 21:45
12/18 anonim válasza:
Mivel a kérdésed alapján valakit/valakiket zavar, ezért igen!
13/18 anonim válasza:
Nem meztelenül mászkálsz, hanem törölközőben. Ennyi.
14/18 Kései Sirató válasza:
Nem gáz, teljesen rendben van.
15/18 anonim válasza:
Nem gáz, mivel se kifelé, se befelé nem vagy meztelen. A törölköző eltakar. A melltartó, bugyi meg nem mutat többet, mint egy fürdőruha.
16/18 Katona Dius válasza:
Én, amíg a családommal laktam (anya-apa-2 öccs) én is vagy törölközőben vagy köntösben jöttemki a füdőszobából. Senkinek nem volt sele semmi gondja. Faterom meg tesóim egy szál boxerben maászkáltak fürdés után, szerintem az egy kicsit többet mutat :D
17/18 anonim válasza:
Van ahol gáz, van ahol nem. Írhatunk itt bármit, rád anyukád szabályai/értékrendje érvényes, ahhoz kell alkalmazkodnod. Vegyél egy köntöst és használd.
18/18 anonim válasza:
Nálunk a családban nem lenne gáz, sőt a teljes meztelenség is előfordul. Minden családban mások a szokások. Nem attól lesz defektes egy gyerek, ha meglátja valamelyik családtagját esetleg meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!