Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon jobbul a helyzet, a...

Vajon jobbul a helyzet, a kedélye?

Figyelt kérdés

A gyermekem nagyot csalódott az apjaban, kiderült, hogy egy manipulatív pszichopata. Ajándékot vesz, majd visszaveszi es eladja. A lányom nagyon bízott az apjában. Jól tanult, próbált neki megfelelni. Még engem is került, ha az apja így várta el, ugyanis rég elváltunk.

Az apja autót vett neki, amit 2 évig használt is. En sose ültem benne, de benzinre adtam pénzt.

Most meg elvette az autóját és eladta , el is akarta adni, es belekötött mindenbe, vitákat provokált hogy ezt megtehesse.

A lanyom bele van betegedve, hogy az apja nem szerette csak manipulálta es kihasználta a bizalmát.

Nagyon sajnálom! Úgy látom hogy nem nagyon javul a kedélye, nagyon dühös folyton és szomorú.

Attól tartok, hogy az én szeretetem nem vigasztalja különösebben.

Pszichológushoz nem akar menni

szept. 14. 23:02
 1/4 anonim válasza:
35%
Majd feldolgozza. Ezzel én sem mennék pszichológushoz.
szept. 14. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Annyit tudsz tenni, hogy próbálsz vele sokat beszélgetni és megérteni az érzéseit. Fontos, hogy érezze, hozzád bármilyen problémával fordulhat, pláne most, hogy az egyik biztos pontnak gondolt embert elvesztette
szept. 14. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Fogadjunk megint te vagy az az anyuka akit a 20 éves lánya kutyába se néz...
szept. 15. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
"javul" szerintem ezt a szót kerested...
szept. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!