Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóba állnál az apáddal,...

Szóba állnál az apáddal, miután "csírának" nevezett?

Figyelt kérdés
Elmondtam a szüleimnek, hogy közös lakást keresünk a párommal,akit az elejétől fogva elleneztek, mert már van egy gyereke az előző kapcsolatából. És erre azt mondta az apám, hogy nem gondolta volna, hogy a fiából ilyen csíra lesz, hogy más gyerekét akarja nevelni.
szept. 5. 12:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nemhiszem, ehhez nagyon nagy parasztnak kell lennie, de amúgy miért ellenzik, mit utalnak benne?
szept. 5. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Én ennyiért nem igazán haragudnék meg. Elhiszem, hogy rosszul esett neked az, amit mondott.

Szavak elhangozhatnak, gondolkodhat így-úgy, de attól még az édesapád. A legjobbat akarja neked.

Az idő sok mindenre képes. Megbánhatja ő még azt hogy ezt mondta neked. De az, hogy olyan csúnyán összevessz egy rokonoddal, hogy szóba se állj vele.. az kemény döntés.

Az idő sok mindenre képes. Nehogy később te bánd meg azt, ha így teszel.

Én arra jöttem rá, hogy a békesség a legjobb. Azt sosem lehet megbánni utólag.

Hogy egy hasonló példával éljek, amikor a fiatal anyósomat haza vitte apósom, az apósomnak az apja csak annyit mondott: "aztán jól döntsd el, hogy csak szórakozásból kell-e ez neked, vagy megtartod..."

Voltak ellenérzések, kis ideig morogtak egymásra, de aztán vagy 20 éven át semmi probléma nem volt, mindenki kijött a másikkal.

Na ha ilyenkor úgy döntöttek volna hogy "oké, belőled nekem ennyi elég volt" nyilván elharapódzhatott volna a veszekedés.. Hál istennek nem történt ez meg.

szept. 5. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Pláne azért, mert ennyire nem tartja tiszteletben a döntésemet. És még paraszt is.
szept. 5. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Oh! Engem egyszer leqvázott... Meg jó sokszor megvert. 🥲

Mondanom se kell, hogy magamtól sose beszélek vele, max ha ő hív, udvariasságból hajlandó vagyok vele kommunikálni.

Sok boldogságot a csajjal és legyél apja a gyereknek, mint amilyen a tiéd.

szept. 5. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
12%

Olvasd el a válaszokat! https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Apád csak félt!

szept. 5. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Itt ez a "csíra" megjegyzés már csak hab volt a tortán. Alapból tudtad hogy nem támogatnak, el ítélik a döntésed, q párválasztás miatt kevesebb vagy a szemükben.

Én egyszer négyszemközt le ülnék vele megbeszélni a dolgokat

Ha abból sem ért akkor lazítanám a kapcsolatot. Hívás szükinapkor és ünnepekkor. Ennyi.

szept. 5. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A válaszokat nézve láthatod, hogy nagyon sokan nem engednék a fiukat egy gyerekes nővel.

szept. 5. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Én se nevelném más gyerekét.
szept. 5. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Nehogy balhé legyen a gyerek miatt és tényleg csíra légy.
szept. 5. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
17%
9. Majd amikor a gyerek apja képbe kerül.
szept. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!