Érez más is így?
Figyelt kérdés
Ahogy vége volt az első napnak, vártam, hogy mesélhessek otthon az órarendemről, új tanárokról meg ilyenekről, de erre nem volt lehetőségem. Anyám lesz@rta, hogy hazaértem és meg se kérdezte, hogy milyen volt a napom. Hiába vagyok 16, attól még szeretek ilyenekről mesélni, csakúgy, mint az osztálytársaim. Nagyon bánt a dolog, hogy ennyire nem érdekli mi volt velem... Érez más is így?szept. 2. 17:06
1/11 anonim válasza:
Igen... Anyámat sosem érdekeltem, apám meg nincs is az életemben. ://
2/11 A kérdező kommentje:
#1 sajnálom =(
szept. 2. 17:14
3/11 anonim válasza:
Bruh én meg mindig kérdezem tesóm hogy milyen volt a suli és szarik a fejemre.
4/11 anonim válasza:
Az első kérdésem minden nap a gyerekemtől, hogy hogyan érezte magát és mi volt a suliban.
Az első nap különösen fontos.
17 éves (de ez van a naggyal is aki most 21 éves egyetemista, sőt a férjemet is kérdezem, a melóval kapcsolatban)
5/11 anonim válasza:
Lehet ő is úgy szocializálódott, hogy nem fontosak a vele megtörtént dolgok, mert pl. A szüleit sem érdekelték ezek. Ezen sajnos nem lehet változtatni, nem is direkt csinálja, szinte minden generációnak megvan a maga "betegsége".
6/11 anonim válasza:
Én is így voltam. Csak akkor kezdtek el érdeklődni mikor a jegyek kezdtek megjelenni, akkor meg ha jó jegy volt akkor "magadnak tanulsz" Ha rossz meg akkor "én mindent megtettem érted, nem is értem". Nem vagy egyedül.
7/11 A kérdező kommentje:
Én jól tanulok, de, ha rossz jegyet kapok nem szólnak rám a szüleim, mert maximalista vagyok és tudják, hogy amúgy is mérges vagyok magamra, minek piszkáljanak
szept. 2. 21:04
8/11 A kérdező kommentje:
Csak jólesne pár érdeklődő szó...
szept. 2. 21:04
9/11 anonim válasza:
És ha random kezded el mesélni, akkor figyel? Érdeklődik?
10/11 A kérdező kommentje:
Nemrég beszéltem vele. Mondtam neki, hogy még nem is hallotta az órarendemet, mire mondta, hogy úgyse jegyzi meg. Erre azt válaszoltam, hogy akkor csak a holnapi óráimat olvasom fel, de erre bejött a három éves kishúgom és velem már nem is foglalkozott
szept. 2. 21:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!