Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy surranjak ki éjszaka úgy...

Hogy surranjak ki éjszaka úgy hogy ne bukjak le? Emeletes házban lakok.

Figyelt kérdés
aug. 17. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Az nem opció, hogy elmész egyik barátodhoz/barátnődhöz, nála alszol és tőle mentek oda, ahová surranni szeretnél? Én anno sokszor csináltam így és nem buktam le. Ma már van saját lakásom, így könnyebb 😄
aug. 18. 00:12
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem besurranást akartál írni?:D
aug. 18. 00:43
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
A barátnőm engem használt meg mindenki mást ürügynek, hogy titokban tudjunk találkozni a szexpartnerével... Mikor keresett minket az anyja, azt mondtuk, hogy velünk van. Nem bukott le. De ez azért kicsit durva eset volt😅
aug. 18. 00:50
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Kimászol az ablakon.
aug. 18. 07:21
 15/19 kürtőskalácska ***** válasza:
78%
Hát mondjuk leírhatnád hogy néz ki a felső emelet hol alszanak a szüleid stb
aug. 18. 08:04
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Földszinti ablak nincs?
aug. 18. 09:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha emeletes házban laktok, gondolom ne te vagy az egyetlen aki használja azt a bejárati ajtót.
aug. 18. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
A nagy meleg miatt kitárod az ablakot. Ezután felülsz a Nimbus2000 seprűdre és elrepülsz a barátodhoz. Hancúrozik egy nagyot majd visszarepülsz. Anyádék nem veszik észre, de azért vigyél magaddal gumit.
aug. 18. 09:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Beíratkoznék egy alpin-technika tanfolyamra.
aug. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!