Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy megismer...

Hogy mondjam el, hogy megismertem valakit?

Figyelt kérdés

Exférjem egyik napról a másikra lépett le, és hagyott egyedül a gyermekeimmel.

Közölte, hogy soha nem szeretett igazán, és talált magának egy új barátnőt.

Mondanom sem kell, mindenki teljesen ledöbbent a családban, és nagyon dühösek (voltak) az exemre.

Nemrégiben viszont megismertem valakit, akivel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültem, de félek attól, hogy a rossz emlékek miatt nem örülnek majd ennek a kapcsolatnak a családtagjaim (főleg a szüleimre gondolok), vagy nem fogják támogatni.

Mit tudnék tenni? Hogy vezessem fel itthon a dolgot?

júl. 15. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, ha akarod és kész! Ne törődj azzal, hogy mit szólnak hozzá!
júl. 15. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, nem? Akkor meg mi köze van a szüleidnek a magánéletedhez?
júl. 15. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Téged is úgy neveltek, hogy tilos még tévedned is, nem hogy még hibáznod? Bukott szülőnek miért akarsz megfelelni?
júl. 15. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A normális szülők ilyenkor pont, hogy örülnek a lányuk boldogságának egy ekkora trauma után!

El nem tudom képzelni, miért ne örülhetnének annak, hogy a lányuk újból boldog!

júl. 15. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te azt gondolod, hogy a szüleid azt akarják, hogy ezek után soha ne legyen senkid?:D Mondd el, ha akarod, az időzítésen lehet dolgozni. Azért szerintem ne 2-3 hét ismertség után mutasd be, de te tudod.
júl. 15. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kifejthetnéd kicsit, miért gondolod ezt.
júl. 15. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a gyerekeidel kéne közölnöd,nem a szüleidel
júl. 15. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi közük hozzá, hogy kivel vagy együtt. Röviden. Aki meg ezen kiakad, azzal nem kötelező tartani a kapcsolatot.
júl. 16. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!