Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha ujrahazasodik egy ferfi,...

Ha ujrahazasodik egy ferfi, miert lesz papucs es sz**ik az elozo kapcsbol a gyerekeire?

Figyelt kérdés

A sajat apam +3 ismerosom valasa utan az apuka ha uj kapcs. vagy hazassag lett, par ev alatt teljesen leszarta a korabbi gyerekeit, van aki csinalt ujat az uj novel, van, aki csak akkor beszel veluk ha a gyerek keresi es van aki legalabb felhivja (na, az nem az en apam).

Miert ilyen nyomorekok?

Ebbol a 4 ismert parbol csak egy anyuka bolondult meg az uj farok szagatol es hatarolodik el az idosebb gyerekeitol, a tobbi anyuka ugyanugy szereti oket, magaval vitte a fiatalabb gyerekeit meg az idoseket is szeretik. A ferfiak miert ekkora csicskak ha uj no kerul a kepbe? Miert szunik meg nekik azonnal minden korabbi?

jún. 14. 03:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező azért érdemes lenne megkérdezni ilyenkor az anyákat is, bár úgysem mondják el az igazat. Én is ismerek nem egy ilyen apukát aki nem törődik az első gyerekeivel, konkrétan az egyik a nevelőapám, a másik a férjem. Ha elmesélném a sztorijukat hogy jutottak idáig, szerintem égnek állna a hajad. A legtöbb exfeleség sokszor átvált igazi mesebeli boszorkába mikor rájön, hogy már nem tudja az orránál fogva az exférjét és mindent elkövetnek, hogy tönkretegyék őket, szó szerint. Ezt sokszor a férfiak egy darabig el is viselik a gyerek miatt, de mindenhol van egy határ. A nevelőapámnak konkrétan a kocsiját szét akarták verni az új pasijával, sőt még majdnem börtönbe is került, ugyanis a nő feljelentette, hogy nem fizet gyerektartást, ami persze nem volt igaz. A férjem exe olyanokat talált ki az aktuális pasijainak, hogy a párom megfenyegette, lelökte a lépcsőn, stb., itt is volt hogy már rendőrségig fajult az ügy. Most őszintén erre ki kíváncsi? És persze lehet itt jönni azzal, hogy bíróság meg gyámügy, mindenhol az a válasz, hogy oldják meg egymás közt
jún. 14. 10:24
 22/29 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell ehhez elválni sem.

Ismerősi körben anyuka manageli a gyerekeket, ő ismeri őket, apuka "keresi a pénzt" ÉS emelett azt sem tudja, mi a gyereke óvónőjének a neve. Pedig ők együtt élnek, házasok, apuka mindennapjait ELVILEG képezik a saját gyerekei.

Mi is így nőttünk fel, anyám csinált mindent, ami rólunk szól, apám melózott.

De pl a barátom apja 3x lépett le a kisgyerekek mellől új nőhöz, és eltelt több, mint húszév, mire elkezdett "érdeklődni" a vérszerinti elhagyott gyerekei után - mert idősödött, beteg lett.

Aztán most úgy adja elő, hogy ő milyen remek apuka. Nem az, egy szánalmas hülye, akinek állandóan fontosabb volt a puncus, mint a gyerekei.

jún. 14. 10:43
 23/29 anonim ***** válasza:
95%

19-es, apám csinált két gyereket. Persze, hogy elmondhassa, ő milyen fsza férfi, képes teherbe ejteni egy nőt.

Nos, az a helyzet, hogy én lány vagyok, a másik fiú. Rám szrik, mert "lány lettem".

És hány ilyen van még ma is!

Ez nem férfigyűlölet, hanem sajnos tény. Igen, vannak olyan anyák is, akik szrnak a gyerekükre (ismerek egyet elég közelről, ott apukáé a láthatás 100%), de ez a oskkal ritkább.

jún. 14. 10:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szokásos milyen rohadékok a nők incel hisztit olvashatjuk a kommentszekcióban.
jún. 14. 14:01
 25/29 anonim ***** válasza:
77%
Elhagyott minket apám. Az a legkevesebb, hogy támogat a pénzével, miután teljesen tönkretette az életem. Felőlem aztán játssza a családosdit a másik nővel, de előbb halnék meg, mint hogy valamikor találkozzak vele.
jún. 14. 15:04
 26/29 anonim ***** válasza:
9%
25 mert ők a családja?
jún. 14. 15:14
 27/29 anonim ***** válasza:
76%

A nok nem szeretik ha a ferfinek vannak gyerekei akikre kolteni kell , akikkel idot kell tolteni. Ki akarjak sajatitani a ferfit es van olyan ferfi aki hagyja.

Bezzeg ha a nonek vannak gyerekei akkor az uj ferfinek el kell fogadni, sot fel is kell nevelni oket a sajat penzebol es sajatjaikent kell rajuk tekinteni. Sok ferfinak nem is problema amugy a gyerek.

Viszont mondta egy ismerosom hogy o gyerekes ferfival nem jonne ossze, pedig ovodaban dolgozik szoval szereti a gyerekeket.

jún. 16. 19:56
 28/29 anonim ***** válasza:
46%

Megint egy szűklátókörű primitív nőgyűlölő általánosítás.

Nem kötelező gyerekes nővel összeálnni. Bár veled ők se állnak szóba.

jún. 16. 20:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Az apai elhanyagolás válás után sajnos tényleg gyakori, nekem sok barátomnál, ismerősömnél ez a helyzet.

Szerintem is az lehet az ok, amit többen írtak, hogy társadalmilag-biológiailag a gyereknevelés a nő feladata. Ezzel én nem értek egyet, de nagyon durván él ez a felfogás a köztudatban, joggyakorlatban. Szerintem ennek az alapja a biológia, hiszen a nő szül és szoptat (illetve ehhez kell a szeretet, az anyai ösztön is). Ez kettőjük között erős köteléket hoz létre, ami az apáknál nemigazán jellemző. Ők a családban inkább a kenyérkeresők, nem állnak érzelmileg a gyerekhez, hiszen a saját családjaikban is ezt tanulták sok esetben; az apa kertészkedik, szerel, tévét néz, vagy újságot olvas, ne zavarjuk.

Válás után pedig az apák nem tudnak a gyerekhez kapcsolódni, hiszen ha hosszú évekig együtt éltek nem alakult ki szoros viszony, nem tudják mi van a gyerekkel. Szerintem sokszor szimplán nem tudnak ezzel mit kezdeni. Ők nem kezdeményeznek, mert nem tudják hogy kell, a gyerek pedig miért keresne egy idegent?

aug. 11. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!