Mást is az apja hibáztatja mindenért?
Figyelt kérdés
Apámat megbüntették gyorshajtásért, én vagyok a hibás mert hogy ha én értem nem kellett volna menni, akkor nem büntették volna meg. Elhagyta a szemüvegét, szerinte nekem kellett volna figyelnem hova rakja, így nem hagyta volna el. Elmentünk kirándulni és lerobbant az autó. Szerinte én meg anyám vagyunk az oka, mert ha nem mentünk volna sehova, akkor nem robbant volna le az autó. Még véletlenül sem az az ok, hogy ő mindenféle jöttment, számlát nem adó "szakemberhez" viszi a kocsit. És ez csak a jéghegy csúcsa. Ő a nagy tökéletesség, ő mindent jól csinál, őt nem lehet hibáztatni semmiért.jún. 1. 16:16
1/5 anonim válasza:
Apád egy 🍑fej. Már bocs..
De tényleg. Ilyen embertől menekülni kell.
4/5 anonim válasza:
Hány évesen nem tudod leszarni a véleményét? Lassan fel kéne ám nőni...
5/5 anonim válasza:
Ha még otthon élsz és dolgozol - költözz el.
Ha már nem otthon lész - minek mész haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!