Apás vagy anyás voltál gyerekként?
Figyelt kérdés
És most kivel jobb a kapcsolatod?máj. 25. 12:25
21/22 anonim válasza:
Anyás ...apámal soha igazán nem jottem ki sulis idők óta sokat sírtam miatta mindig olyan apát akartam aki mindig kiál a lányáert es megvédi itet mindentól de ő soha nem volt ilyen
22/22 anonim válasza:
Apás gyerek voltam, általában ő volt a "jó zsaru", ez is valószínűleg közre játszott a dologban :D Ha el akartam valahova kéredzkedni, vagy át akartam hívni egy-egy barátot ottaludni, mindig őt kérdeztem először, mert tudtam, hogy úgyis meg fogja engedni. Anyukámra is mindig számíthattam, de ő szigorúbb volt, magasabb elvárásokat támasztott felém a sulival kapcsolatban, könnyebben felhúzta magát dolgokon. Most, 22 évesen is inkább apukámhoz fordulok érzelmi támogatásért, vagy éppen gyakorlati tanácsokért, és érdekes, hogy fejből csak az ő telefonszámát tudom. De anyukámat is nagyon szeretem, jól kijövünk, szívesen töltök vele is időt, de ő valahogy egy kicsit hidegebb, gyakorlatiasabb személyiség, kevésbé meleg és gondoskodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!