Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy éjszaka kimaradozzon?
Kizárt. 17 éves gyereknek nem az éjszakában a helye úgy, hogy még egyéven át az én felelősségem, ha történik vele valami.
Miután betölti a 18-at, felőlem mehet. Aggódok érte akkor is, de ha bromságot csinál, nem engem vesznek elő érte.
Van egy olyan érzésem,sok szülő úgy gondolja a váltást 17 évről 18 évre,hogy egyik nap még gyerek a lány,másnap meg hirtelen felelősségteljes érett nő...
Erről nekem egy fogságban tartott állat jut eszembe,aki ketrecben élt eddig,aztán egyszer kib@sszák az erdő szélére,nesze,szabad vagy...
25
Ilyenek a mostani píszi szülők. Meggyőződésük hogy ők nagyon jó szülők, valószínű ezért van annyi mentálisan beteg fiatal, mert olyan jó szülők 😀
23
Akkor te nem a gyerekedet félted, hanem saját magadat.
Ha 17 évesen márpedig nem, 18 évesen meg felőled aztán mehet ahova akar, akkor te les.zarod a saját gyereked, de önző vagy aki csak saját magára gondol. Neked csak az a fontos, hogy te nehogy elő legyél véve bármiben is.
Abban is biztos vagyok, hogy nagyszerű szülőnek tartod magad 😀
Hát mindenesetre, a jóisten mentse meg a gyermekeket az ilyen önző "szülőktől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!