Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 17 éves...

Megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy éjszaka kimaradozzon?

Figyelt kérdés
Pl elmegy szombat este bulizni és csak vasárnap délelőtt jönne haza. Ha megkérdeznétek hol volt annyit válaszolna hogy a csajokkal.
2024. máj. 3. 22:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
15%
Nem engedjük meg. Házibuliba néha már volt a barátaival. De az éjszakába 17 évesen határozottan nem! Szerencsére nincs is rá igénye. (a hazibuli elég nekik)
2024. máj. 4. 08:41
 22/42 anonim ***** válasza:
11%

Kizárt. 17 éves gyereknek nem az éjszakában a helye úgy, hogy még egyéven át az én felelősségem, ha történik vele valami.

Miután betölti a 18-at, felőlem mehet. Aggódok érte akkor is, de ha bromságot csinál, nem engem vesznek elő érte.

2024. máj. 4. 08:43
 23/42 anonim ***** válasza:
8%
17 éves fiam sem mászkál az éjszakában! Nemhogy még a lányom. Nem!
2024. máj. 4. 08:48
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

Van egy olyan érzésem,sok szülő úgy gondolja a váltást 17 évről 18 évre,hogy egyik nap még gyerek a lány,másnap meg hirtelen felelősségteljes érett nő...

Erről nekem egy fogságban tartott állat jut eszembe,aki ketrecben élt eddig,aztán egyszer kib@sszák az erdő szélére,nesze,szabad vagy...

2024. máj. 4. 09:00
 25/42 anonim ***** válasza:
84%
Elég egysejtű gondolkodás...
2024. máj. 4. 09:03
 26/42 anonim ***** válasza:
89%

25

Ilyenek a mostani píszi szülők. Meggyőződésük hogy ők nagyon jó szülők, valószínű ezért van annyi mentálisan beteg fiatal, mert olyan jó szülők 😀

2024. máj. 4. 09:06
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

23

Akkor te nem a gyerekedet félted, hanem saját magadat.

Ha 17 évesen márpedig nem, 18 évesen meg felőled aztán mehet ahova akar, akkor te les.zarod a saját gyereked, de önző vagy aki csak saját magára gondol. Neked csak az a fontos, hogy te nehogy elő legyél véve bármiben is.

Abban is biztos vagyok, hogy nagyszerű szülőnek tartod magad 😀

Hát mindenesetre, a jóisten mentse meg a gyermekeket az ilyen önző "szülőktől".

2024. máj. 4. 09:16
 28/42 anonim ***** válasza:
5%
Házibuliba mehetne, ha pontosan tudom, hogy hol lesz, ott is aludhatna (ez még jobb is, mint éjszaka buszozni), szórakozóhelyre viszont nem, oda majd 18 évesen. Lehet lepontozni.
2024. máj. 4. 11:02
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetne? De rendszeresen jelentkezzen be, hogy épp hol van, mit csinál.
2024. máj. 4. 13:01
 30/42 A kérdező kommentje:
Mi is eljártunk ennyi idősen bulizni, de azért nem másnap reggel jártunk haza, és velünk mindig voltak megbízható fiú barátok akik hazakísértek. Nem mellesleg mindenki ismert mindenkit.
2024. máj. 4. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!