Ki használ engem?
Sziasztok! Minden hónapban 120 ezer forintot adok anyámnak. Emellett a munkába én veszem magamnak a reggelit, ebédet, vacsorát (24 órás munkarend).
Van amikor itthonra is magamnak veszem,mert csak hétvégén főz meleg ebédet, hétköznap elég ritkán. Ekkor az öcsémnek is mindig szoktam,ha magamnak rendelek.
A sampont, parfümöt,dezodort én veszem magamnak anyám a mosóport veszi meg az öblítőt.
Semmi pénzt nem tudok félre tenni,egy cipőt sajnálni kell magamtól. A hitelkeretem is mindig elhasználom.
Múltkor mondtam neki vegyen egy dezodort (700) forint ,mert nincs ,azt mondta én ne használjam őt ki ,nincs pénze,vegyek magamnak.
Igen, kihasznàl.
Egyébként mire megy el ennyi pénz? Magára költi vagy öcsédre (vagy csak skótol és gyűjtögeti titokban)?
Mert hogy nem te, azaz kajád/rezsi rádeső része kerül ennyibe, az tuti...
Ha megkérdezed, mit mond?
Én tuti elköltöznék, ha van opcióm. Miért laknék egy olyannal, akivel még rossz is a viszonyom ("ne használjam őt ki ,nincs pénze,vegyek magamnak" milyen kedves néni lehet...), ha anyagilag sem éri meg?
Amúgy NYILVÁN NEM megy el annyi, csak anyuka lehúzós, és elherdálja midnen szrra.
Anyám is ilyen, kifolyik a keze közül a pénz. Apám fizetése majdnem havi egy millió, ebből lejön adó, stb, de hó végén még így is nézniük kell, mire költenek, mert anyám elb...a az összeset.
No comment.
Mivan???? En 40-Et adok havonta +magamnak veszek mososzert,tusfurdo, édesség stb..
Azt a 40et rezsire adom +mindennap eszek 1-2 tál meleg etelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!