Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartanál "szexuális felvilágos...

Tartanál "szexuális felvilágosítást" a húszas évei elején járó lányodnak akkor, amikor összejön az első párjával? Normális, hogy ilyenkor jut eszébe a szülőnek erről beszélni?

Figyelt kérdés

Előtte tabu volt a téma, eddig annyit mondtál neki összesen, hogy tilos dolgokat feldugni menstruációkor, ne legyen leszbikus, mert az abnormális, meg elmagyaráztad, hogy hogy működik a betét. Ja, meg amióta már a kortársai a faluban elkezdtek házasodgatni, családot alapítani, azóta kérdezgeted, hogy van-e valakije, meg ha a barátaival találkozik, akkor sejtelmeskedve kérdezgetted, hogy "ééés, lesznek ott fiúúúúúúúk is?"

(Mielőtt felmerülne, nem szülőként kérdezem)

ápr. 24. 14:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek: én kiröhögném anyámat, hogyha 20 évesen állna nekem "felvilágosítást tartani", amikor olyan prűd mint a kvaélet.
ápr. 25. 08:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy huszonévesek már sok újat nem lehet mondani
ápr. 26. 05:43
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, te nagyon infantilis vagy! Jó hogy nem azt írtad,hogy a gólya hozza a gyereket... 🤣😃 Nézd, a szexualitás az élet része, egy igen fontos dolog, sőt a szaporodás miatt /mivel ígyis sokan vagyunk, és sokan élnek szegénységben/ nagyon fontos a megfelelő felvilágosítás, a védekezés, a szex ne legyen tabu, és a nők és férfiak egyaránt tudjanak mindent, legyenek tisztában a fogalmakkal, a saját testük működésével, továbbá a szex mindkét félnek kölcsönös örömet jelentsen! Senki nem tekinthet a másik emberre "tárgyként" és ne használjuk ki a másikat! Igen sok esetben házasságok mennek tönkre, mert még mindig tabu téma a szex! Minnél előbb világosítanak fel valakit, az boldog és kiegyensúlyozott életet tud majd élni a párjával! A petting is a szex része, előszobája, és nem "kell" egyből szexelni, két ember jól ismerje meg egymást, a flör, udvarlás is hasznos, minden életszakaszban. 34/N
ápr. 27. 19:22
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
Ez szerintem kamu.
ápr. 28. 08:55
 25/25 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de az egész felvázolt szituáció nem valami egészséges 😕 Szerintem mindegy mikor ül le a szülő beszélni a gyerekkel ha eléri az aktív kort, nekem már az alapok is defektesek.
ápr. 28. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!