A szülők hibája ha ilyen lesz a lányuk?
23 éves gyönyörű lány, magas, szőke hajú kék szemű mint egy modell. Jó módú családban nevelkedett mindig megkapott mindent amit csak kívánt, viszont párkapcsolatot képtelen kialakítani mivel elviselhetetlen a személyisége. Nem hallgat senkire, azt képzeli és el is várja hogy körülötte forogjon a világ. Minden úgy legyen ahogy ő akarja. Nem tud alkalmazkodni senkihez, mindig övé az utolsó szó. Sokszor lekezelően beszél másokkal akik nem ütik meg nála a “szintet”. Aki tetszik neki azzal eleinte kedves de utána kimutatja a foga fehérjét.
A szülők hibája lenne egy ilyen lány? A rossz nevelés? Vagy ilyen a természete alapból?
Változó. Sok esetben igen, de mindig van kivétel, mivel az életünk során a szülői hatásokon kívül még rengeteg más is ér minket. Ha tehetek egy ilyen kitérőt, szerintem manapság sajnos a social media sem a legjobb képet sugározza a fiatalok felé és ez például a népszerűsége miatt nagyban képes befolyásolni a személyiséget.
Valaki említette az egykéket is, hogy azoknál ez az elviselhetetlenség hatványozottabban van jelen, mert rájuk irányul a szülők összes figyelme, de legjobb barátnőmnek sincsenek testvérei, ennek ellenére ő az egyik legkedvesebb, legaranyosabb ember, akit valaha is ismertem. És nem ő az egyetlen, aki bár egyke, mégis rendes. Aztán persze ott is van másik véglet, amikor ennek az ellenkezője érvényesül.
Röviden: szerintem nem lehet száz százalékban a szülők számlájára írni ezt, mert mindig van kivétel.
Én a 6-ossal értek egyet.
Nálunk is van a munkahelyen egy kivételesen szép, 26 éves nő.
Minden férfi szerint beképzelt, fenn hordja az orrát, csak a pénzre megy, stb.stb. Persze előtte játsszák magukat 😀
Közben meg halál normális és kedves nő, pusztán nem ül fel a mindennapos bájolgásnak, nincs szüksége arra hogy bárki kávézni hívogassa meg a seggnyaló dumát végighallgassa. Természetesen ha valaki nem ájul el rögtön az adott illetőtől, az nagyképű, lekezelő és biztos pénzéhes. Csak mert nem ugrott rögtön a farkadba a puszta létezésedtől.
Nem minden a szülő hibája. Illetve ennyi erővel a nagymama a hibás, aki olyan gférfit, nőt nevelt, akik nem jól nevelik a gyerekeiket.
Nem csak a szülők hatnak egy emberre, hanem a környezete is és sok minden genetika.
Pl. külön nevelt ikrek jelleme is hasonló, annak ellenére, hogy teljesen más környezetben nőttek fel.
Nem. Akkor sem lenne igaz, ha nem járna közösségbe.
Vagy akkor fordítva, aki becsületes, jó ember, a szülei meg bántalmazó szar emberek, az a szülők érdeme? Ugyan.
Az ilyen ribi nem is fog kelleni senkinek soha, egy normális pasinak sem.
Csak.. egy papucsnak. Sajnos vannak ilyen férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!