Ha a szüleid már egyszer mindketten váltak és a két családfa keresztezéséből való fiú gyermek vagyok akkor tulajdonképpen korcs vagyok. De ha korcs vagyok az azt jelenti nem lehetek intelligens?
Miben lenne más a te génállományod, ha a szüleidnek nem lettek volna előző házasságai?
Ne idegeskedj ezen.
Nem tudom, ki mondta neked ezt a hülyeséget, de hogy Ő a korcs és nem te, az tuti.
Mindenki két családfa leszármazottjaként születik, és nagy baj lenne, ha nem így lenne. Te pedig pont azért születtél meg, mert anyud is, apud is, mindketten szerettek volna egy olyan gyermeket, aki közös gyermekük - és ez vagy te. NEM korcs.
(megjegyzem, 16 év alattiaknak nem kellene használni a GYK-t)
Mi van? Mindneki két családfából születik (normális esetben).
Az, hogy nem az első házasságukból születtél, az csak egy dolog. Lényegtelen.
Nem tudom, hol és mit olvastál erről, de félreértetted. "Korcsok", ahogy nevezed, leginkább egy családfán belüli összegabalyodásból szoktak születni egy idő után - nézd meg pl. II. Károly spanyol királyt, a felmenőinek nemzedékeken keresztül azonos nagyszülei voltak, rajta már nagyon látni, hogy betegen született.
Bár az unokatestvérek házassága ma sem tilos, viszont nem is egészséges. A legtöbb ember két családfa keresztezéséből születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!