Viktor2019 kérdése:
Megkaptam a bírósági határozatot, megalapitottak ,a gyermektartast ,havi 60ezerft de az apuka nemfizet,visszamenőleges igényeltem de nemkaptam semmit miért?
Figyelt kérdés
ápr. 4. 21:55
1/8 anonim válasza:
Nem gond az állam felé kell kérelmet benyújtani az állam megelőlegezi a pénzt majd az állam behajtja az apukán aki fog fizetni mint a katona tiszt.
2/8 anonim válasza:
Bizony, ahogy 1-es írja. És ha nem dolgozik, majd szépen bekasztlizzák, oszt jóccakát.
5/8 anonim válasza:
"Nem gond az állam felé kell kérelmet benyújtani az állam megelőlegezi a pénzt majd az állam behajtja az apukán aki fog fizetni mint a katona tiszt."
Ez nem ilyen egyszerű.
A gyermektartasdij állami megelolegezesenek alapfeltétele a minimum 6 havi nem teljesítés. Jelen esetében az ítélet jogerőre emelkedésenek napja a kiindulási dátum. A másik alapfeltétel minimum egy nemleges foglalási jegyzék, amihez egy sikertelen végrehajtás kell.
6/8 anonim válasza:
A bíróságon kérni kell, hogy vonják le a fizetéséből.
7/8 anonim válasza:
Én megkérdeztem az ügyvédemtől, hogy mi lesz, ha apuka nem fizet. (Nekünk is most lett megállapítva, és hátralék is van). Azt mondta, semmi probléma, a bíróság letiltatja a fizetéséből.
8/8 anonim válasza:
7
Letiltani abból lehet, ami van. Ha apuka feketén dolgozik, már nincs is honnan, miből letiltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!