Engednétek ezt a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
A fiam most nyáron lesz 15 éves. Az a terve a nyárra,hogy egy országbérlettel felszáll mindenféle vonatra, leszáll bármerre az országban, ott mindenfele menni, legyen az erdő, mező,domb/hegy, majd néhány helyen az erdőben aludni. Elmondása szerint külföldi Youtube videókból vette az ötletet, ahol függőágyakba az erdőbe alszanak a civilizációtól messze, ott is főznek kompakt tűzhelyekkel s, hasonlókkal. Fiatal koromban én is csináltam hasonlókat, de sokat gondolkoztunk, hogy ez mennyire jó ötlet a mai világban, mert valamennyire örülünk is, hogy jobban kimozdul otthonról, világot lát, de mégis tartunk tőle hogy 250km-re bármi baja esik. Volt bárkinek hasonló tapasztalata a kölykével/ ti mennyire engednétek ezt meg neki? Bármiféle véleményt szívesen várok!ápr. 3. 22:53
21/27 anonim válasza:
Gyere ki a barlangból, aztán meglátod.
22/27 anonim válasza:
Dehogyis engednélek el. Hogyne. Fogalmad nincs a valóságról, és ez ordít a kérdésedből.
23/27 anonim válasza:
Egyedül biztos nem. Egy csapat hasonszőrű tini haverral még annyira sem. A vadkemping amúgy is tilos, amennyire tudom. Tud egyáltalán főzni? Tábort verni? Tájékozódni? (Ez utóbbit telefon nélkül, mert az erdőben nem mindig van térerő se, nemhogy net...) Még tapasztalt felelősségteljes felnőttel is meggondolnám. Városnézés rendben van, de estére érjen haza vagy rendes szállásra.
24/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy kamasz írta volna ki a kérdést, ők nem fogalmaznak úgy, hogy „s“ és helyett.
25/27 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom mint a 4-es, ha tapasztalt az erdőben és hasonló társakkal menne akkor talán. Más esetben teljesen kizárt.
26/27 anonim válasza:
Azt tudni kell az ilyen tervekkel, hogy hivatalosan az erdő tulajdonosával, és a helyi vadásztársasággal is egyeztetni kell. Nincs ilyen, hogy beveszem magam a sűrűbe, aztán alszom valahol. Vagy ha mégis bepróbálkozom, akkor lehet jogi, vagy "sörétbeli" következménye.
27/27 anonim válasza:
19es kommentje jó.
Amúgy én az első sátorban töltött éjszaka utan már nem lelkesedtem annyira a 2,és 3. lehetőségér
Pedid azok sokkal sokkal jobbnak ígérkeztek. (Azok is lettek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!