Anyukám nem akar velem beszélni, amiért nem vállalok mellékállást?
Figyelt kérdés
Otthon lakok a szüleimnél még 1 hónapig, havi 100 ezer Ftét leadaok( ebben kaja, rezsi, lakbér benne van) valamint házimunkát, kertet művelek.
Anya azt mondta, ha elköltözök és nem vállalok mellékállást nem akar többé látni, beszélni velem.
Pont ezérz költözök el, mert nap mint nap elmondja mennyiért utál amuért csak 250 nettót keresek szakmámmal. Mindennap mondja mennyire elégedetlen, meg már nincs babucim szeretlek, hanem az utállak van helyette.
márc. 16. 08:40
21/24 anonim válasza:
22/24 anonim válasza:
21: nekem is ez ugrott be és nem kicsit felspannolom magam az ilyen propagandákon... mintha a szülőnek nem lenne ebben semmi szerepe.
23/24 anonim válasza:
Mondd meg a szüleidnek, hogy nagyon elvannak tévedve. Havi 100 ezerért, már Budapesti albérletet is lehet találni kis szerencsével, vidéken meg az alatt is jóval.. Szóval nem tudom, hogy Pestiek vagytok-e, de havi 100-ból már albérlet + kajával is kijönnél és szabadon élhetnél, nem szekálna senki. Én a helyedben lépnék tőlük az biztos, mert ennyiért ez kizsákmányolás a részükről. Akkor itt visszafelé is lehetne nézni a dolgokat, te sem azért dolgozol napestig, hogy a felét simán eltegyék. A fiatalságod megy rá erre, mire észhez kapsz, hogy mennyire kihasználtak. Talán csúnya ezt mondani, de ez kihasználás a szüleid részéről.
24/24 anonim válasza:
#23-as vagyok, gondolom semmi magánélet meg egyebek nincs a szüleidtől. Ezt a pénzt amit elszednek tőled havonta, akár családalapításra, vagy bármi egyéb hasznosra is fordíthatnád. A Te korodban azt kellene elsősorban nézniük a szüleidnek, hogy meg tudd alapozni valamennyire a jövődet, nem azon agyaskodni, hogyan nyúljanak le amennyire csak lehet, ezzel visszaélve a helyzeteddel, hogy nincs hol laknod.. Az, hogy van egy viszonylag jól fizető állásod, még nem hatalmazza fel őket, hogy ezt tegyék. Ha tegyük fel volna családod, nyilván rájuk költenéd ezt a pénzt, nem a szüleidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!