Hogy lehet elèrni hogy anyám békénhagyjon a kajálással?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok es mai napig ha hazamegyek csesztet hogy egyek többet és erölteti rám.márc. 10. 16:55
11/14 anonim válasza:
Anyám dettó ugyanez. Én 3 éve kitaláltam, hogy nem ehetek glutént, laktózt, orvosi előírásra. Azóta békén hagy az étel témával, mert 1 ember miatt nem fog külön főzöcskézni. Jól főz meg minden, de utána 2 napig ég a gyomrom
12/14 anonim válasza:
Hát ha ég a gyomrod utana, akkor nem főz jól
13/14 anonim válasza:
Nem kell hazamenni ahhoz, aki alapvető dolgokból nem ért.
Engem is cs.sztetnek, nos, az első szónál felállok és eljövök onnan. Ennyi, ilyen egyszerű, ugyanis le lehet akadni más tányérjáról.
14/14 anonim válasza:
9-es, ilyen, ilyen toxikus anyával nőttem fel - mondanom sem kell, 10 éve nem láttam kb.
Állandóan mártírkodás, áldozathozatal, stb. Jézusom... beteg az ilyen, ráadásul mindig sápítozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!