Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi oka lehet annak , hogy egy...

Mi oka lehet annak , hogy egy felnőtt férfi az anyukája mellett alszik?

Figyelt kérdés

Mennyire beteges ez ?

Barátnőm mesélte, hogy a párja nem rég töltötte a 31.élétévét , ők lassan 3 éve vannak távkapcsolatban.

Ha a barátnőm lemegy a párjához akkor ők ketten együtt alszanak kint a nappaliban , de amúgy a férfi bemegy az anyukajahoz , mert 2 személyes az ágy .

Barátnőm azt mondta hogy már 1 éve sokat veszekszenek azon, hogy miért nem megy külön ágyra az anyjától, (hely lenne, pénz lenne megcsináltatni egy szobaban mert kulon szoba nincs ) de változás még nem történt.

Szeretnék neki érdemben valami hasznosat mondani, mert szerintem így csak elvesztegeti az életet egy olyan alakra, aki igazából nem akar tenni értük . Az anyukája depressziós, nem dolgozik, eléggé magához láncolja, manipulalja, mióta együtt vannak igazán közös programjuk se volt , mert az anyukája eljátsza a nagy beteget , hogy fáj a szíve meg ez az, és jót nem tud nekem mondani a kapcsolatukról.

De meglepődtem hogy vannak ilyen emberek. Találkoztam már én is

vele, és ezt nem gondoltam volna .

Kedves srácnak tűnik, és sokat megtesz az anyukájáért de úgy áll hozzá hogy felnevelte az anyukája és most nem dobhatja el azzal , hogy csak úgy ott hagyja és elköltözik vagy elmegy egy hétre és

addig senki nem törődik az anyjával. Mert a nő magát építette le, bezárkozott, sokáig csak ült otthon és mostmar csak döcögősen jár és alig tudja használni a testrészeit. A fia meg sajnálja és kiszolgálja és mellette van . Mindig. Mindenhol.

Milyen az anya az ilyen ? És milyen kötelék állhat köztük? A pasi feláldozza rá az életét. Szimpatikus és nem akarok neki se , se a barátnőmnek rosszat. De nem tudom az ilyenen érdemes e segíteni vagy hogy lehet , ha nem látja be hogy mi a helyes vagy a normális cselekedet.

2024. febr. 29. 21:43
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
86%
Mire és meddig akar várni a barátnőd?
2024. márc. 1. 10:50
 22/47 anonim ***** válasza:
18%
Nem az a baj, hogy távkapcsolatban vannak, hanem az, hogy a férfi betegesen kötődik az anyjához, talán még vérfertőzés is lehet a dologban.
2024. márc. 1. 13:05
 23/47 anonim ***** válasza:
87%

úgy áll hozzá hogy felnevelte az anyukája és most nem dobhatja el azzal , hogy csak úgy ott hagyja és elköltözik vagy elmegy egy hétre

Ez beteg! szakítani kell.

2024. márc. 1. 14:04
 24/47 anonim ***** válasza:
55%
Itt a barátnőd önértékelésével van baj, hogy neki megfelel egy ilyen férfi, egy ilyen távkapcsolatban.
2024. márc. 1. 15:14
 25/47 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem arról van szó, hogy a beteg anyjára vigyáz...azért nem kellene egy ágyban aludni. Ez az egész dolog beteg, a barátnőddel együtt, aki nem lépett le, rögtön mikor látta a helyzetet.
2024. márc. 1. 17:16
 26/47 anonim ***** válasza:
57%
Valamit jobban tud az anyuka mint a barátnő. Lehet a velőt is kiszívja.
2024. márc. 1. 17:42
 27/47 anonim ***** válasza:
86%

Ismeretségi körömben volt -és most is van- olyan nő, aki egész életében "beteg" volt. A betegségből viszonylag kényelmesen meg lehet élni, és kihasználni erre hivatkozva a családot. Akár rájátszani a betegségre, hogy több figyelmet, kényeztetést kapjon.

Ezt a részét még értem a dolognak. Azt már nem, hogy miért bújuk az anyja ágyába, miért nem alszik inkább a nappalinak nevezett helységben külön ágyban. Legfeljebb az ajtót nyitva hagyva, ha rosszulléttől lehet tartani. Ez a helyzet legalábbis beteges.

Te a barátnődért aggódsz. Ha neki ez elfogadható, akkor semmit sem tehetsz érte.

2024. márc. 1. 18:12
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
27,te most ezt komolyan gondolod? Betegséggel vissza élni? Orvosi papírról hallottál már? Azt meg gondolom el se tudod képzelni, ahogy a többiek sem, hogy spórolnak?
2024. márc. 1. 18:32
 29/47 anonim ***** válasza:
72%
13-as, ha még jársz erre: te minek vagy egy ilyen pasival?
2024. márc. 1. 18:33
 30/47 anonim ***** válasza:
67%
28 , 27es nem mond totál hülyeséget, bár nem tudom mit ért pontosan a kényelmesen megélni alatt. régen le lehetett fizetni a dokit hogy leszázalékolják..mamamtól hallottuk a sztorikat. A részleteket nem tudom de valszeg lazábbak voltak a szabályok..vagy ismerettség alapon ment. Na meg sokan tesznek is érte hogy betegek legyenek. Ismerek olyan cukorbeteget idős szegény, de hiába mondod neki hogy cukros üdítőt sütrményt nem kéne zabálni, főleg éjjel..sok az alkesz is, vagy szembeszomszéd masszív dohányos érszűkettel, stb szóval nem mindegyik a munka rabja azért..valakinek elég az a keveske pénz is, hiszen a családból mindig akadt egy társ, egy szülő, vagy testvér akit le lehetett húzni. Vagy a gyerekük..van ilyen ám, ráakaszkodik, sajnaltagja magát de saját maga nem tesz semmit. Persze az is birka aki hagyja...
2024. márc. 1. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!