Mit csináljak, ha megtudtam, hogy az apám nem is az apám?
Kérdező! Jól figyelj. Tudom közhely, de az igazi család az, amelyik SZERET. Tökmindegy a vérségi kötelék, ha közben mondjuk utálnak.
Lehet egy nevelőszülő adott esetben jobban szereti a gyerekét, mint a vérszerinti, mert a vérszerinti lehet, hogy le se szarja. Család ott van, ahol szeretet van. Isten áldjon téged, kérdező! 🤗🤗❤️❤️
Ismerek olyat, aki ennyi idő után tudta meg, hogy más az apja. Az ő története annyiban más, hogy korábban is úgy érezte, hogy a testvérével ellentétben őt nem szereti az apja és kereste az okát. Az ok meglett, de nem jobb neki. Az állítólagos apja tagadott, pedig felnőtt, önellátó emberként semmit nem akart tőle, csak egy beismerést, hogy volt közte és az anyja között akkor valami. Ez rányomta az életére, a családos terveire a bélyegét.
Ha az apád apaként viselkedik veled, akkor nem bolygatnám. Ha nagyon feszít, akkor anyádnál finoman rákérdeznék a dologra. Megjegyzem, sok embert ismerek, akinek az apja nem a vér szerinti apa és még hányról nem tudom. Sokakért ez az apa tűzbe menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!