Köszönd meg, hogy figyelmeztet a hibáidra és öleld meg. Egy idő után neki lesz ciki, ha baszogat.
febr. 15. 08:18
13/19 anonim válasza:
(2024.02.15. 7:15) Nem fogja visszalassítani, hozzád igazítani a stílust. Inkább csak olaj a tűzre. Olyan benyomást kelt, mintha fogyatékoshoz beszélne. Még inkább fel fogja vele bosszantani.
febr. 15. 09:48
14/19 anonim válasza:
Mondjuk számomra rhadtul nem megengedhető viselkedés azért kiabálni meg ordítani valakivel, mert hibázik.
Elég szomorú, hogy egyesek szerint ez egy teljesen elfogadható dolog és még a kérdező adjon köszönetet, amiért 19 évesen nem bsszák utcára.
Így nőttem fel én is, tényleg, marhára érett felnőtt viselkedés minden szrért kiabálni. Csodálatos nevelési módszer, és rendkívül hatásos. Csak pozitívuma van... 🤮
Kérdező: amint tudsz és van elég pénzed költözz el, és haza se nézz.
febr. 15. 10:13
15/19 anonim válasza:
14es csak az egyik oldalt ismerjük. Most is nagy arca van a kérdezőnek, valószínűleg hogy ha hibázik is hasonló.
febr. 15. 14:33
16/19 anonim válasza:
Költözz el mihamarabb, csak a teljes környezetváltás segíthet. Húzd meg a határaidat addig is, ne hagyd, hogy keresztül gyalogoljon rajtad. Velem is sokszor üvöltözött az apám és egy darabig tűrtem, de ugye a pohár egy idő után betelik.. Amikor sokadszorra ordibált, szidott le (ráadásul teljesen jogtalanul) teli hangerőből elkezdtem rá visszaüvölteni, szerintem meg nála is hangosabban.. Egy pillanatra láttam az arcán a meglepődöttséget az arcán. Nem bírom a bunkókat. Én alapvetően egy kedves embernek tartom meg magam, de nagyon nagyon felbosszantanak, akkor leordítom a hajat a fejéről az illetőnek, hogy azt se tudja fiú-e, vagy lány.
febr. 15. 21:02
17/19 anonim válasza:
16os, akkor ha te ilyen vagy mi jogon üvöltöttél vissza apádnak? Hiszen ő is csak azért kiabált, mert felbosszantottad holott alapból kedves ember.
febr. 16. 05:42
18/19 anonim válasza:
17# Alapból én nem üvöltözöm senkivel, csak akkor üvöltök vissza, ha jogtalanul kiabál velem valaki, ez csak egy reakció, magamtól nyilván sosem emelem fel a hangom. Ha hagyom magam, akkor nem áll le soha.
Ilyenkor nem szabad gyengeséget mutatni, különben eltaposnak, mint egy csótányt.. Ha megdobnak kővel, dobj vissza téglával.
febr. 16. 09:14
19/19 anonim válasza:
18as és valóban jogtalan vagy csak te érzed annak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!