Szerintetek miért kell 35-40 fokra fűteni a házat?
Figyelt kérdés
Ha rohadt meleg van, ha nem, akkor is ha piros hó esik október óta minden reggel és este be kell fűteni és rakni, mint a szar. Jobban rosszul vagyok, mint a nyári kánikulában, a víz rendszeresen 80-90 fok benne. Ha kinyítod az ablakot, megzavarodik, most azt csinálta, hogy elzárta nálam teljesen a fűtést. Nálunk éppen 15 vagy melegebb is volt a napokban, tegnap 40 fok is volt bent... Egyszerűen... Fülledt bűzt még képzeljetek hozzá...2024. febr. 11. 15:58
11/18 A kérdező kommentje:
Rádásul, ha a kajaszagot kiszellőzteted, dührohamot kap. Egyébként ebben is lehetne úgy tüzelni, hogy nem 40 fok van. Mondjuk apámmal ez a legkisebb gond.
2024. febr. 12. 07:18
13/18 A kérdező kommentje:
Ugyanazt csinálja minden nap, most is 15 fok van kint és tömte ezt a szart, hogy rosszul voltál tőle.
2024. febr. 15. 13:12
14/18 anonim válasza:
Nincs valami baja apádnak? Mármint fizikai, nem mentális.
15/18 A kérdező kommentje:
Iszik.
2024. febr. 15. 14:18
16/18 anonim válasza:
Éppen kérdezni akartam, hogy ez valami alkesz? És ott a válasz. :D
Nálunk anyám alkesz kanja csinálta ezt a nyári konyhában, télen.
És nyáron is, ha elfogyott a palackos gáz és a sparhelten kellett főzni.
Az egész kulipintyó pár négyzetméter volt, ott ittak, bagóztak anyámmal.
Volt amikor bezárták a kuyákat, vagy a macskákat, azok beszartak, nem takarították fel rögtön
Na, képzeld a bagó, szar, főtt kaja bűzt egyszerre 40 fokban.
Okádás.
(Már nem laktam ott, csak beszaladtam hozzájuk néha, később már azt sem.)
Ezekkel nem lehet mit kezdeni.
Lépj le ahogy tudsz.
18/18 anonim válasza:
El kell költözni. Tudom, az semmiképpen sem megoldható, akkor sem, ha már elmúltál 20 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!