Anyukam nem engedi hogy kormoshoz menjek, hogyan gyozzem meg?
16 éven alul tilos regisztrálni.
Majd, ha nagykorú leszel és megkeresed az árát.
Addig is tanulj szépen.
A körmödet magad is tudod ápolni.
A szép és erős körmökhöz megfelelő ápolásra van szükség. Körömvágás előtt ezért érdemes langyos, olívaolajos vízbe áztatni a kezünket.
Vágás után jöhet az óvatos reszelés: fontos, hogy a köröm külső sarkától haladjunk a középső rész felé. Közben mindig egy irányban mozgassuk a reszelőt.
Majd jöhet a polírozás! A szivacsalapú eszközzel gyengéden dörzsöljük át a körmök felszínét. Toljuk finoman a körömágy felé a kutikulát, amit nem szabad körömollóval levágni, mert megsérülhet ez az érzékeny rész.
Most pedig sipirc aludni!
Lehet tényleg túl fiatal vagy hozzá és lehet a pénzt is sajnálja rá emiatt. Hány éves vagy kérdező?
Szerintem egy gimis már simán körmözhet.
Oké, te is be akarsz állni az egyenlibák sorába.
Egy egyszerű nude géllakk kb 5000Ft.
Aztán növekedéstől függően 3-5 hetente újat kell csinálni.
Most azt gondolod, hogy kinéznek mert neked nincs megcsinálva a körmöd.
Aztán anyu megengedi és 3-6 hónap múlva már az egyszerű nude köröm itt ott kövecskés, flitteres, rajzolt mintás lesz 8 ezerért.
Anyukád nem akarja valószínűleg, hogy beállj a sorba a birkák közé.
Ma csak körmös, holnap már póthaj, ájfon, márkás ruha, dior napszemcsi, tengerparti luxus nyaralás.
7# Ma már beleegyező nyilatkozattal bárki, köztük én is!
A nyilatkozatot a legelső alkalomnál a szülő írja alá! Így nincs probléma ebből, nem kell minden alkalomkor el jönnie a fiatalkorúval!
Egyszer alá írja, és amikor jön akkor nekem sem kell, gondolkoznom azon hogy, vajon tényleg meg van engedve.
8# Lehet hogy a kérdező nem pláza cica! Van egy 17 èves vendégem, 14 éves kora óta jár hozzám!
Évszakhoz illő nude szint választ mindig, gyűrűs ujján van egy minta festve. Ez mind stílus kérdése!
Oké, hogy neked van olyan vendéged 9-es, de gyanítom, hogy ő nem azzal indokolta a körömkészítést, hogy minden barátnőmnek van....
Mivel a kérdező legfőbb indoka az, hogy én is akarok mert minden barátnőmnek van, ez nem hat meg minden szülőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!