Ilyenkor mit csináljak?
Mostanában sajnos eléggé sokat veszekszünk a szüleimmel. (Hogyann fogok megélni a nagyvilágban, mit fogok kezdeni az életemmel, hova tovább stb) Neki is van egy véleménye és nekem is. Nem értünk eggyet. Próbálok kevesebbet beszélni vele, mert ennek ellenére, hogy mostanában sokat veszekszünk, szeretjük egymást és nem akarom, hogy ez másképp legyen.
Viszont a mai nap történt az, hogy amikor az ágyamon voltam reggel és a szüleim és a testvérem azt hitték, hogy alszom elkezdtek rólam beszélni és elhangzott egy olyan mondat, hogy " Azért ne felejtsük el, hogy honnan jöttünk, és ők attól félnek, hogy én bizony el fogom felejteni, hogy honnan jövök"
Ez eléggé fájt és mikor elmondtam a szüleimnek, hogy hallottam amit mondtak elkezdik mondani, hogy azért mondták ezt, mert én még nem tudok semmit a nagybetűs életről, állandóan csak fontoskodok stb.
Most nem nagyon tudom, hogy hogyan viszonyuljak most hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!