R4NDOM kérdése:

Cipő gond=nagy gond?

Figyelt kérdés
Ma kaptam névnapomra egy Vanst az anyukámtól, viszont maga a cipő sem tetszik (a típusa, én az oldschool vansekre bukok), de a színe az egyszerűen hányinger. Rózsaszín. Anya tisztában van vele, hogy nem szeretem a rózsaszínt, szinte kivétel nélkül sötét sötét, bő ruhákat hordok, továbbá mélységesen elítélem a bőr dolgokat és azok viselőit (no offense). Mondtam anyának (mikor még nem nyitottam ki a cipősdobozt) hogy igazán nem kellett volna, hisz drágának találom egy névnaphoz (45 ezer Ft). Majd megkérdezem, hogy vissza lehet-e küldeni, hogy kicseréljük egy másik színűre amilyen nekem is tetszik, erre mondja hogy nem. Most mégis mit csináljak? Adjam el és vegyek egy másikat? Bunkóság lenne? De azért viszont ahhoz túl jó cipő hogy a dobozába poshadjon meg. Azt amúgy elfelejtettem mondani hogy piszkosul meleg, kívül belül szőrmés, szóval csak és kizárólag télen lehet használni..

jan. 18. 17:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Én az ilyen cipőket (amik nem tetszettek) befogtam mindig mocskolni, vagy olyan munkát csinálni ahol olyan ruhában vagyok amit nem sajnálok. Pl erdőbe túrázni, vagy a réten kutyát sétáltatni, vagy a kertbe szüretelni vagy ásni, bármi. Igaz ez egy drága cipő ahhoz, de legalább így egy olyan cipő van rajtad amit nem bánsz ha egy merő piszok lesz.
jan. 19. 19:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Ezzel amúgy nem is lenne baj 23-as, de így hogy ez egy több tízezres cipő, ha tetszik, ha nem, azért ahhoz túl jó.
jan. 21. 01:07
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik és úgysem hordanád, akkor inkább add el. Lehet, hogy anyukádnak rosszul fog esni, de ennek több értelme van, mint hogy csak porosodik. Beszéld meg vele, hogy van olyan, ami neked jobban tetszik, így inkább azt vennéd meg az árából, amit szívesen hordasz.
jan. 22. 08:53
 24/27 anonim ***** válasza:

"mélységesen elítélem ... (no offense)"

?????

jan. 23. 09:40
 25/27 A kérdező kommentje:
23, hasonlót mondtam neki, annyival kiegészítve, hogy ugyan olyan, mintha azt is tőle kaptam volna 🤷‍♀️
jan. 24. 22:32
 26/27 anonim ***** válasza:

ugyanolyan

egy szó

jan. 24. 22:45
 27/27 A kérdező kommentje:
bocsi, benéztem. köszi!
jan. 25. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!