Szerintetek nem gáz az amúgy is alkoholista apámnak állandóan töményet venni ajándekba?
Ha én kapok valami márkás italt, nekem nem gáz, mert aki adja sem azért adja, mintha alkesz lennék, csak ez ilyen szokás.
Alkesznak ajándékozni érdekesebb (nesze igyál, te roncs!), de ők ezt már annyira nem is érzékelik szerintem.
De akiről tudjuk, hogy piás, intelligens ember inkább valami mást vesz neki, szerintem.
" Inkább az elszenvedőke vagyok, ha részegen összever."
Lány vagy? Csak azért kérdezem mert ha férfi vagy és elmúltál 18-20 éves akkor meg kellene hogy tudjad védeni magad a részeg apád ellen. Ha nem akkor kezdj el edzeni, sportolni. Nem azt mondom hogy egyből Brúúsz Líí leszel, de megnövekedett izomtömeg és vele együtt az erő az sokat segít az apáddal szembeni önvédelemben.
De gáz. Milyen terveid vannak a jövőre nézve, hogy mielőbb magad mögött hagyd ezt a bántalmazó, szeretet nélküli diszfunkcionális családot?
Vagy mi a kérdésed pontosan?
Ha valaki engem lökdösne, fojtogatna én annak nem vennék semmilyen ajándékot, nemhogy, italt!
Inkább keress fel egy pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!