Mit kezdjek a férjem ellenkezésével, hogy a lányom és a barátja nem alhatnak együtt?
Figyelt kérdés
A lányom 15 éves a barátja 18 és egy éve vannak együtt. Kapcsolatuk elején is kérdezték és egyből rávágtuk, hogy nem. A férjem megjegyezte a dátumot, hogy mikor kérdezték meg és azt mondta, hogy majd egy év múlva kérdezhetik meg újra. Másfél évesek lesznek mikor újra megkérdezhetik de még akkor se biztos, hogy megengedi. Tudjuk, hogy nemi életet élnek és ennek nyilván nem örülünk de bízok a lányomban és tudom, hogy nagyon vigyáznak. Szerencsére beszél velem erről én pedig mindig kérdezem, hogy megjött e a menstruációja, hogy van e pénzük óvszert venni és megmondtam, hogy ha kell adok rá csak mindenképpen védekezzenek. Kellementlen téma anyuval ezt megbeszélni, látom rajta de azt is, hogy velem tud róla beszélni. A lényeg, hogy egyáltalán nem látom akadályát annak, hogy itt aludjon a fiú, én már régen megengedtem volna (a lányom kollégista és így nehezebb nekik, teljesen megértem mert én is ugyan ilyen voltam, kolis, kapcsolat, tiltakozó apuka). Az első évforulójukra is ezt szerették volna, én megengedtem, apuka nem. Még az én kedvemért sem és nem lehet lebeszélni erről. Mit tegyek, hogy a lányoméknak is kedvezzek és a férjemnek is? A fiú hétvégén sokat itt van és jól kijön a férjemmel és tényleg semmilyen akadálya sincs a dolognak csak a férjem mindig azt mondogatja, hogy ennek még nincs itt az ideje. A lányom igazságtalannak érzi mert az osztálytársainak megengedik (az egyik lánynál 2 hét kapcsolat után megengedték, nekünk persze ez a meghökkentő de ezek szerint nagy városban másabbak a szülők (a lány szülei doktoráltak) Ti mit tennétek a helyemben? (Első gyermekünk és van egy húga)jan. 13. 10:22
21/24 anonim válasza:
19-es, ezt a kiscsaj írta ki, nem anyuka :D
22/24 anonim válasza:
Ketlanyos apuka vagyok, megis azt mondom, hogy aludjatok.
Bizony, a szex is normalis dolog onmagaban is. Ha vedekeztek, van eszetek, hajra, ugyesen.
(Ha nem tiltanam, ugyis megoldanak mashogy - kockazatosabb - modon.)
Ehhez kepest az ottalvason kiakadni ritka korlatolt dolog. De hat minden ember mas es mas…
23/24 anonim válasza:
Ha az ottalvást az esetleges sex miatt tiltja az apa, akkor hülyeség, már megtörtént. Ha azért, mert a srác zavarná, pl kicsi a lakás, feszélyezve érezné magát, akkor jogos, hogy tiltja, menjetek a sráchoz aludni, ha ott mások a körülmények, pl nagyobb lakás, két fürdő, stb.
24/24 anonim válasza:
Miféle anya az, aki megengedte a 14 éves lányának, hogy már fiúkkal foglalkozzon???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!