Anya-lánya viszony?
Hany eves vagy?
Egyebkent szerintem csak szeretne veled lenni.. ha heti 7 napbol 2 nap vagy otthon abbol mar vasarnap indulsz vissza.. akkor van 1.5 nap amikor tenylegesen otthon vagy.. es ha meg azt is elcsavargod..
nem kell hétvégente hazamenni, és akkor minden megoldódik... vannak ilyen emberek, leragadnak valahol a fejlődésben és elfelejtik hogy mások bezzeg fel tudnak nőni... 25 múltam, egyedül élek a világ másik felén, de ha elmegyek a szülővárosomba (és el fogok menni, ott van az imádott öcsém meg a gyerekkori barátaim, igenis meglátogatom őket), lassan már hotelszobákat veszek ki és ott maradok, mert ha szüleimnél próbálok éjszakázni (hely lenne, a régi szobám tök üresen áll mióta kiköltöztem), apám sötétedés után ötpercenként hívogat, hogy hol vagyok már, mikor megyek haza és eljöjjön-e értem.
magyarázat? legutoljára valószínűleg tízéves kordban volt olyan periódusa, hogy valóban próbált szülőként viselkedni, és nem tud ebből ilyen ugrásszerűen továbblépni. nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, ritkán kell látogatni és ráhagyni a képzeteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!