Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőttek mondják rendszeresen...

Felnőttek mondják rendszeresen a szüleiknek hogy szeretlek anya/apa?

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 12:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer mondtam, ha lesz változás, majd szólok.
2024. jan. 1. 18:38
 22/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondtam. Nem tudtam kimondani. Most már sajnos nincs kinek mondanom.
2024. jan. 1. 18:53
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Én édesanyámnak, nagymamámnak ma is mondom néha, pedig 30 fölötti nő vagyok már magam is. Mindig szoros érzelmi kapcsolatunk volt. Édesapámnak szerintem sosem mondtam, mert vele nehezebb a kapcsolatunk, de igazából őt is szeretem (a legtöbbször).
2024. jan. 1. 18:55
 24/30 anonim válasza:
78%

Anyámék általános iskolás koromban elváltak ,és a két öcsémmel anyámmal

maradtunk,apámat még apámnak sem szólítottam mert nem gondoskodott rólunk.

Anyám rajtunk töltötte ki a bosszúját azzal,hogy semmi rosszat nem csináltunk ,és azt mondta ,,ti vagytok a ...vezetéknév faszok, ha újraszületnék egy gyerek se kéne.A településről ahol lakom 20 évvel ezelőtt

el szerettünk volna költözni mivel több rossz ember ártott nekünk úgy ,hogy mi nem bántottunk senkit.Ehelyett amikor eladtuk az ingatlant 2 utcával lejjebb költöztünk közel 20 éve egy zsákutcába , a zaklatások folytatódtak mögöttünk cigányok laknak előttünk meg helyi bűnözők akik jóban vannak a rendőrökkel. A folyamatos stressz meg talán a 2 covid oltás

megtette hatását az öcsém 2022. év végén meghalt. Mondom anyámnak hogy itt a nem elköltözés eredménye,a válasz annyi volt máshol mitől lett volna más? Több család elköltözött erről a helyről. Na ennyit a ,,szülőkről,,!

2024. jan. 1. 20:11
 25/30 anonim ***** válasza:
71%
Emberfüggő
2024. jan. 1. 20:43
 26/30 anonim válasza:
100%

Sajnos vannak ,,szülők,, akik csak sanyargatják a gyerekeiket,

vagy olyan célokat tűznek ki nekik amit ők sosem értek el .

Ezt semmiképp nem nevezném szeretetnek!

2024. jan. 1. 20:56
 27/30 anonim ***** válasza:
66%
nekem mondja 2 felnőtt fiam .
2024. jan. 2. 07:30
 28/30 anonim ***** válasza:
37%
Ez a szokás számomra egy nyugati - filmvilágból - beszűrődött szokásnak tűnik. Mi soha sem mondtuk a szüleinknek, de a gyerekeink sem mondják nekünk. Olyan idegen lenne ez már a mi családunkban. :)
2024. jan. 7. 12:05
 29/30 Avair2010 ***** válasza:
86%
Azt hiszem, hogy nem elég gyakran, ha mondják is.
2024. jan. 7. 16:19
 30/30 anonim ***** válasza:
55%

Én nem. Nekem sem mondták soha. Vagy ha igen, annyira kicsi lehettem még, hogy nem emlékszem rá. ( Az apámmal egyébként tizenéve nem is tartom a kapcsolatot). A férjem szokta mondani az anyukájának, és ő is neki:)

38/N

2024. júl. 10. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!