A gyermek házasságról mit gondolsz?
2023. dec. 31. 14:43
1/18 anonim válasza:
Szörnyű.
És minden tiszteletem a hollandoké, hogy legalább a táborokban nem engedik együtt élni a gyereklányokat a "férjükkel". Ez már egy lépés jó irányba, még ha kis lépés is.
Az a gond, hogy nem igazán van elképzelésem sem arról, hogy milyen eszközökkel lehetne hatékonyan dolgozni ezen barbár szokások ellen. Pedig munkám során találkozom/találkoztam ilyen történetekkel is :(
Én pár éve egyébként ezt a könyvet olvastam a témában:
(A cikkben most csak említés szintjén megjelenő csonkítás témájával pedig ebben találkoztam:
2/18 anonim válasza:
Borzalmas.
Viszont nekik sajnos ez a normális. Ugyan úgy, hogy amikor a lányok nyáron haspólóban meg kis p*csa gatyában járnak akkor pl az arabok simán ku*vának nézik őket.:(
3/18 anonim válasza:
Undorito. Pont ma lattam tiktokon Url Izabell videojat errol, igaz 2013-as eset, de a naszejszakan megeroszakolta a "ferje", amibe belehalt, mert atszakadt a mehe.
4/18 A kérdező kommentje:
Tehát ott legális a pedofília?
Durva és szomorú.
2023. dec. 31. 16:25
5/18 anonim válasza:
Nagyon szomorúnak tartom az egészet. Nekem is feldobta a tiktok a videót, amit 3as mondott. A videóban említett kislány csak 8 éves volt...
6/18 anonim válasza:
Ez nem pedofília, mert a lányoknak már nöi formája van! Ennek ellenére nem tartom jogosnak
7/18 anonim válasza:
6 nagyon sokszor a 15 évet se töltik be a lányok. Rengetegszer még jóval a kamaszkor előtt 10-12 évesen kiházasítják őket. Ez pedofilia. És rengetegszer 40+os férfiak vásárolják meg ezeket a kislányokat
8/18 anonim válasza:
Egy 12 éves lány már testileg fejlett, nem gyerekteste van - márpedig a pedofilia definiciója, hogy nemileg fejletlen, kisgyereknek kinézö, másodlagos nemi jellegeket nem mutató valakivel tart szexuális kapcsolatot.
9/18 anonim válasza:
8, én nem gondolom, hogy egy 12 éves gyerek testileg fejlett lenne. De úgyérzem erről felesleges vitáznunk, mert nem fogunk sehova se kilyukadni és nem is kifejezetten illik a témába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!