Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szinte egyik gyerekét se...

Apám szinte egyik gyerekét se keresi pedig örül és kíváncsi ránk, de valamiért azt gondolja, hogy gyerekei keressék őt. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Kérdezte, hogy a tesóm miért nem keresi őt, mondtam neki hívd fel a lányodat erre ő azt mondta h a gyerekeinek kell keresni őt. Mondtam neki, hogy ez nem így működik... Ha nem hívom ő fel se hívna, de ha leugrok hozzá akkor örül megköszöni h meglátogattam.
2023. dec. 25. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
4-es vagyok. Miért lettem lepontozva, mikor nagyjából ugyanazt írtam, mint 2 másik válaszoló is, hogy nem akar zavarni? Esküszöm, nem értem, mi a baj azzal, amit írtam.
2023. dec. 26. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Ez ilyen régimódi életfelfogás, hogy a gyereknek, unokának, fiatalabb rokonnak kell keresni.
2023. dec. 26. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Azért, mert egy nárcisztikus barom.

Örülj, hogy nem hív!

2023. dec. 26. 12:25
 14/16 anonim ***** válasza:

A családban általában a nők tartják a kapcsolatot. - mennyire életképtelennek kell ahhoz lenni a férfinek, hogy felemelje a telefont?

Pontosabban milyen bunkónak?

2023. dec. 26. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:

képtelen legyen felemelni a telefont, bocs.

2023. dec. 26. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig a gyakorlatban sokszor így van. Lehet, hogy a fiatalabb generációnál már nem, akik már az oviban telefonoztak. De az idősebb korosztálynál igen. (3-as)
2023. dec. 28. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!