Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel lepjem meg az 5éves...

Mivel lepjem meg az 5éves fiamat karácsonyra?

Figyelt kérdés

A fiam jelenleg 5 éves.

Szóval Úgy értem már mindene is meg van amire szüksége van.

Szereti a kis autókat nagyon de nincs olyan játék autó ami ne lenne polcán vagy hátul garázsban le téve.

Szóval minek örülne? Mivel lehetne őt meglepnem?

2023. dec. 19. 20:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
29%
#22 Szerintem nem írtak, mert nem kapnák meg a levelet, az egyik nem is létezik, Szent Miklós meg már régen meghalt, akkor?
2023. dec. 19. 22:52
 22/37 HakapiszikMatyi válasza:
0%

Szívesen! A szeretet melege csak jó lehet! Nem is tudom hányszor láttam a " Bunyó Karácsonyig" című filmet... Összeverik, lövik, robbantják egymást...aztán együtt ünnepelnek. Tök jó, de másnap újra balhé van!

Egy ünnep van: Április 30.

2023. dec. 19. 23:08
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
hasonló korú kiskölökként nekem a sínpályán haladó elemes kismozdony a világot jelentette
2023. dec. 19. 23:08
 24/37 anonim ***** válasza:
59%
Családi program
2023. dec. 20. 00:26
 25/37 anonim ***** válasza:
97%
Menjetek el együtt játékboltba és figyeld meg, hogy mi érdekli. Bátran be is jelölheti a Jézuskának, aki bár mindent nem tud meghozni választ ezek közül. Így biztosan be tudod szerezni az ajándékot és azt amire vágyik.
2023. dec. 20. 00:49
 26/37 anonim ***** válasza:
10%
#26 Még mindig egy olyan dolog van magasztalva amely nem létezik, kisgyerekek hülyítésére mondjuk nagyon jó.
2023. dec. 20. 01:39
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
5 évesnek vannak nagyon klassz legók, társasok, készségfejlesztők, interaktív játékok..
2023. dec. 20. 04:39
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
látszik nem ismered a saját fiadat,párodat kėrdezd meg mi a kedvence a gyereknek.
2023. dec. 20. 06:31
 29/37 anonim ***** válasza:
67%

Én nem jelenteném ki, hogy nem ismeri a saját gyerekét.

Nekem 3 azonos nemű gyerekem van. Mindegyik között 3-3-3 év van.

A nagynak nyílván könnyű mert neki már van érdeklődési köre.

A középsőnek semmi, nincs kiforrott kedvenc témája, játéka. A kicsinek a legnehezebb, ami még nincs a 2 nagyobb után..

Tudom, hogy a kérdezőnek csak 1 fia van , de mikor 1 gyereknek is van rengeteg játéka akkor nehéz , főleg ha csak folyamatosan autókat kér.

2023. dec. 20. 07:03
 30/37 anonim ***** válasza:
38%

Szomorú. Adott az éjjel nappal dolgozó szülő, aki annyira sem ismeri a gyerekét, hogy tudja, minek örülne.

Mikor takarítjátok már ki az agyatokat? Mikor értek meg rá, hogy szülők legyetek? Mikor lesz a gyerek a fontos érzelmileg? Ha éjjel nappal dolgozol, a gyerek miért kellett?

Hogy idegenek mondják meg, mit vegyél, mit csinálj, hogyan neveld? Borzasztó lesz ennek a gyereknek.

2023. dec. 20. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!