Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám a tesóm barátnőjének...

Anyám a tesóm barátnőjének 150ezret és egy arany fülbevalót adott szülinapjára, én meg le vagyok szarva?

Figyelt kérdés

Annyit se szólt, hogy valami, vagy egy süti.

A csaj 16 évesen otthagyta a sulit aznap, mint tankötelezettség lejárt. Egy ideig egy 50 éves csávónál lakott, de az rájött, hogy szarrá csalja a csaj, köztük tesómmal, ezért kitette a szűrét. Így költözött be a tesóm albérletébe aznap. Anyám tartja el, minden hónapban utal nekik 150-200ezret, mert "szegénynek nem adnak otthonról semmit". Mikor általánosba vagy iskolákba jártam, szószerint az alap dolgokat (tampon, fogororvos, bugyi) is megspórolta rajtam, lyukas gatyában járatott stb. Autót is kaptak még tavaly, mert így "hogyan programozzanak, menjenek ide vagy oda, nyaralni". Jobban szereti, mint a saját lányát. Meg amit tesóm kiszól, megveszi nekik. Magának nem vesz semmit, de 200.000ezret kaptak Glamour-napozni például.

Többször próbáltam vele beszélni, hogy engem ez mennyire bánt, de olyankor csak arra futja neki, hogy ordít, meg "jó akkor soha többet nem beszélek velük, ha neked jobb lesz". Meg egyből őrjöng, ha próbálnád vele megbeszélni. Másrészt erre nem kényszeríti senki, szívesen adja, őket jobban szereti! Utóbbi időben folyton hazudik, nehogy apám vagy én rájöjjünk,.mennyit ad neki. Nagyon balhés dolgokat csináltak, iszik, szerencsejátékozik stb. és apám azt mondta neki, hogy ne adjon nekik, de csak küldi. Ők meg éttermeznek, cigiznek, piálnak és járják az országot. Lakást is akart volna venni nekik már, csak akkor cseszett el egy nagyobb összeget és ezért nem kaptak. Pedig amúgy fel nem engednek senkit, ha jönnek akkor is nagyképűsködnek "idejöttünk és nincs kész az ebéd, mosz éhesen menjünk", "ideges vagyok, "ti itt fogyatékosok vagytok" és beült mint egy vadbarom az autóba. A csaj köszönni se tud, rettenet buta és bunkó, udvariasságból se mond semmit. Pluszban rám fogták, hogy az élletársa tòlem tudta meg és engem támadtak le. Gondolkozom, hogy elköltözöm innen örökre. Nem bírom ezt a cirkuszt.

2023. dec. 8. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Imádom, hogy amikor századszorra ismétlődik ugyanaz a kamu sztori és páran le merik írni, hogy kamu, mert volt már majdnem ugyanez, kisebb eltérésekkel, akkor rögtön azzal érvelnek, hogy "pedig van ilyen szülő..". Igen, köszi, tudjuk, hogy van ilyen, pl. én is tapasztaltam. ^^ Attól még nem kell benyelni sokadik alkalommal is ugyanazt a mesét. Az, hogy van ilyen szülő, nem magyarázza, hogy volt már többször ez a kérdés, mindig egy kicsit más a sztori, de nagyvonalakban ugyan az. Tehát nem is arról van szó, hogy többször írja ki valaki, akivel ez tényleg megtörténik. Ennyire nem ismeritek az oldalt, vagy ennyire hiszékenyek vagytok?
2023. dec. 8. 18:05
 22/27 anonim ***** válasza:
37%
Még a régi kérdésre is emlékszem, nem i olyan rég volt.
2023. dec. 8. 23:34
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogy be kellene fejezni??? Te írod ezeket a kommenteket, mert unalmadban nincs jobb dolgod...
2023. dec. 9. 07:36
 24/27 anonim ***** válasza:
37%

Inkabb neked kene befejezni...

Ez a kerdes 100% volt mar.

Kutyat nem erdekli a folyamatos vergodesed.

2023. dec. 9. 07:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekel, hogy mit dolgoznak a szülők, hogy ekkora heréket el tudnak tartani ilyen színvonalon.

Vagy a tesódnak is van keresete?

2023. dec. 11. 10:29
 26/27 anonim ***** válasza:
62%

#25, engem az is érdekel, hogy anyuka 150-200 ezer forintos havi utalásából, amit a kérdező ír, hogyan telik cigire, piára, állandó utazgatásra, éttermezésre és wellnessre.

Vagy valamit nagyon tudnak, vagy a tesónak nincs rossz keresete - utóbbi esetben viszont kétlem, hogy a kérdező anyja százezreket utalna át havi szinten nekik. Röviden: nem igazán hiszem én el ezt a mesét.

2023. dec. 11. 11:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Tesóm is dolgozik, de az kb. két hétre sem elég nekik. Utána jön a "pótlás, segítség" a fennmaradó időszakra. Ruhákra stb. külön kapnak, benzinpénz is egy-egy huszas. Bár simán visszament volna az idősebb élettársához, mert ott jobb sora volt, de nem vette vissza, mert azt hazudta barátnőnél lakik és egyszer beállított hozzájuk. Az tesóm meg minket csinált ki miatta a lúzer. Nem kamu és nekem ez amúgy nagyon-nagyon szarul esik.
2023. dec. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!